För några helger sedan hade Sofie sin årliga landefest. Här kommer lite bilder som summerar en super helg!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Förra helgen blev det för min del en spontanresa till Åland och Rockoff tillsammans med Heidi och Frida för att hälsa på Rebecca. Hur kan man sammanfatta helgen? Ett ord räcker helt bra: fantastisk! En bild säger mera än tusen ord så här kommer massa bilder. Tack till alla inblandade för en perfekt helg.

Efter jobbet på fredag startade vi mot Åbo. Buffen var bokad direkt tills avgången från Åbo.

Då vi kom till Åland och Mariehamn blev det att direkt fara till baren, kvällen slutade med en promenad i soluppgången.

Lördagen började med frukost i solen på terassan, plättkalas på eftermiddagen och grillfest på kvällen innan vi begav oss till Rockoff området. Ännu en superrolig kväll på Arken. Summa summarum, en helt fantastisk helg.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig lite bilder av vad jag har sysslat med den senaste tiden.

Några turer upp på Öjberget till häst har jag hunnit med. Finns det nåt härligare

Solat har jag hunnit med, en gång.. Det måste ju nästan vara rekord

En fredagkväll for vi till Nabben i Maxmo och åt och hade det trevligt. Avslutade kvällen med lite Sangria på Strampen, härlig sommarkväll

Jag har blivit blond och korthårig! Ovant med kort och blont också för den delen fast jag i stort sett hela mitt liv har varit blond. Back to my roots

Några lördagkvällar har vi också tillbringat på Ollis

Likes

Comments

Förrförra helgen var det dags för Ruisrock och samtidigt också reunion efter att några av mina vänner har tillbringat senaste året i Sydkorea på utbyte. Vädret var så perfekt som det skulle ha kunnat bli, stämningen på området på topp och artisterna bra. Ett fantastiskt veckoslut helt enkelt. Nu är det bara att vänta tills nästa år då, lite på 11 månader kvar haha.

Likes

Comments

Äntligen! Äntligen börjar jag ha det mesta på klart gällande mitt utbyte till Rom i höst. Boende fixat och flygbiljetterna bokade. Äntligen kan jag börja koncentrera mig på lite andra saker än bara utbyte. Tänk, nu är det bara 71 dagar tills jag flyttar till Rom, wow säger jag bara, otroligt att ens tänka tanken.

På tal om andra saker, jag har förresten gått och fått hundfeber, eller ja Bossefeber är kanske ett bättre ord. Bosse är Lillys underbara vovve!

Likes

Comments

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14093455/?claim=na9k7ewtr86">Follow my blog with Bloglovin</a>


Nåja, ny blogg och nya tag. Har länge funderat på att börja blogga igen men har aldrig riktigt kommit mig för. Men nu var det faktiskt så att min kära vän Frida kom på att hon skulle börja blogga igen, och sämre kunde jag ju inte heller vara. Huvudtanken med min nya blogg är att alla mina vänner och min familj ska få veta vad jag sysslar med medans jag är på utbyte i höst, men tänkte tjuvstarta lite här nu redan.

Så vem är jag? Victoria, soon to be 22-åring som bor och studerar i Vasa för tillfället. Till hösten börjar jag mitt fjärde studieår på hanken men i Vasa kommer jag inte att vara. Jag kommer nämligen tillbringa mina utbytesstudier i Rom, the eternal city. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog skriva om lite allt möjligt här på min blogg. Enjoy!Likes

Comments