Herregud nu var det ett bra tagsen jag bloggade! vad skönt att det inte är tvunget att blogga utan att jag faktiskt kan köra lite när jag behagar..

Idag. jo. jag har köpt ett busskort! jag har oxå haft en dålig höft-dag och det har krampat till och från. har även blivit blond.. fyi liksom!

Nä men nu är läget som så att jag och min sambo har bestämt oss för att titta efter ett annat boende. vi har lite delade åsikter när det gäller det, då han gäena bor granne med kossera och jag gårna bor granne med motorvägen.. lite så! så vi var och kollade på ett mysigt hus ute i skogen, jättefint! verkligen mysigt och så, men känns inte som om vi får det. sen har vi även kollat en lite lustig lägenhet mitt i stan. Den är uppdelad på ett skumt sätt men åh så mysig! gud jag ÄLSKAR den lägenheten. inte bara för att den ligger så centralt ytan oxå för att den påminner väldigt mycket om lägenhet min mormor i Stockholm bor i.

Åh Stockholm! Jag älskar den staden! Jag minns varenda sommarlov jag hade hos mormor när jag växte upp och jag minns att jag fick sova på en tältsäng i fin-middags-rummet och åh vad jag älskade det! hade en sovsäck och en hjärtformad ikeakudde att sova med. när jag blev lite äldre och min morbror hade flyttat ut fick jag istället låna hans rum när jag var där. han hade en loftsäng som jag sov i och han hade massa serietidningar för vuxna. Liksom mer vuxen humor i, som jag älskade! Åh denna nostalgi.. och om vi nu skulle få lägenheten i stan hade jag vart såååå lyklig. Ja bara gudarna vet. Huja! Nu ska jag hjälpa min sambos vän att bilda ett företag. Yes.

Bye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

imorgon åker jag tbx till Värnamo på en kort visit. Då måste jag packa iordning och säga upp internatplatsen osv osv. Så åker jag tbx till lilla Lidköping så snart jag vet att jag har skjuts igen. Nu ska jag upp och ta hand om en tvätt, säga ejdå till min pojkvän som ska iväg och sen aka jag leka lite hemmafru :)

Likes

Comments

Nu har jag varit off ett tag och så är det ibland.

Jag önskar att vissa av er kunde gå i mina skor om så bara för en dag. Finns så väldigt många fler än jag som haft det så oerhört mkt värre och jag tänker inte sitta och önska att någon någonsin tycker det minsta synd om mig för så är verkligen inte fallet. Men att så jävla många där ute tror att de vet hur jag har det eller hur jag känner det gör mig mest bara rädd. Ni vet faktiskt ingenting om hur jag växt upp eller hur jag mått. Jag har mina dalar och jag har mina toppar men som jag skrev. Finns inget att klaga på då så många fler än jag haft det så sjukt mkt värre. Jag har inte haft en pissdålig uppväxt. Det har jag inte. MEN! jag har varit med om saker jag inte ens önskar nin värsta fiende. Inte ens i närheten.

Min pappa och jag har en bra relation, och jag har alltid varit pappas lilla flicka, mamma och jag däremot har inte alltid kommit så bra överens, mest för att vi är så oerhört lika. Vi är disträa och väldigt envisa båda två. Vi vet bäst båda två och vi vill alltid ha sista ordet, båda två.

Mamma har aldrig riktigt stöttat mig i mina val och vägar jag tagit, hon har aldrig riktigt vart den mamman både hon och jag egentligen önskat att hon varit. Hon har många gånger ringt mig med gråten i halsen och bett om ursäkt för saker hon sagt. Så som tex "jag hatar dig", "du är en hora", "du är värdelös", "jag önskar att du aldrig föddes", "det är ditt fel att elin dog" osv osv.

Pappa däremot har låtit mig få vara jag. Han har låtit mig få växa upp själv och ta mina egna beslut. Jag har alltid vänt mig till pappa om det varit nånting. Alltid förlitat mig på honom hellre än mamma. Men det finns inte alltid stunder som är perfekta med honom heller. Han är en helgalkoholist och har druckit sig redlös 2-3 dagar i veckan sen jag var liten. Ja, så länge jag levt vill jag kunna säga. Han liksom glömmer bort vem han är och den bra pappan finns då inte längre där. Vilket skrämde mig som liten. När jag inte visste varför han blev så annorlunda och avvikande vissa dagar men var världens bästa pappa andra dagar. Nu förstår jag bättre och jag kan bättre förstå vad som händer kring honom i vissa situationer.

Det jag gått igenom och det du gått igenom har format oss till dem vi är idag. Det låter klyschigt, jag vet. Men det är faktiskt så. Det jag varit med om har gjort mig oerhört osäker i mitt självförtroende men även så mkt starkare i psyket. Jag är inte den starkaste individen som vandrat på denna jorden, det vet jag. Men jag har legat på botten. Nu kan jag säga nej, och hålla mig till nej. Förr sa jag nej men ändrade mig lika fort om någon upprepade frågan. Jag var så sjukt lättpåverkad av vad folk sa och gjorde i princip allt vad jag blev tillsagd.

Jag kan väl säga som så att jag är stolt över den jag är idag och jag ska fortsätta som nu och jag kommer framåt mer och mer för varje dag som går. Att jag har mina dåliga dalar och gärna bara begraver mig under ett täcke i några dagar gör mig faktiskt inget. För jag vet att jag är sterk nog att orka ta mig upp sen, orkar stå på mina ben igen och orkar ta itu med dagen. Det gör mig stark.

Likes

Comments

No one is perfect, but you're not your mistakes.

Likes

Comments

jag är lycklig med dig. min kung ❤👑

Likes

Comments

haha! ni vet känslan av att panik-leta efter laddaren när batterinivån ligger på 1% ?

Likes

Comments

jag har äntligen fått träffa min hjälte.

i fredags åkte jag till honom och allt bara sattes på plats direkt. allt vi pratat om och allt vi sagt. han är den bästa människan jag stött på. han har en hemsk bakgrund och allt är kanske inte på topp än, men just det som gör honom så stark. det är inte hans bakgrund jag blrv kär i. det var han som person.

mitt allt ❤

Likes

Comments

Sitter i skolan nu. Känner mig duktig som faktiskt går! Idag har jag lite att göra på schemat så idag går det fort förhoppningsvis.

Ska med en vän senare och köpa skor, och lite annat smått och gott som schampo och balsam tex.
Sen hem igen, packa ihop alla kläder jag ska ha med mig, antagligen prata lite med batman ikväll och sen imorgon har jag en kort dag så åker jag hem direkt efter skolan imon. och så på fredag smäller det! äntligen! kan man längta mer? åååh ❤

Likes

Comments

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer! Jag är nästan där! Snart så!

Bara tre dagar kvar nu. Tre dagar! sen är jag där. Hos dig ♡

Likes

Comments

upptäckte just att jag inte lagt ut nåt blogginlägg idag! det får ju inte ske! :o

nä. men alltså. hihiiiiiiih!!!! vet du? på onsdag ska jag få ett par skor i försenad julklapp av min bästa vän. vet precis vilka :D ska även köpa en ny resväska då min gamla nu har spruckit och hjulen på den rullar knappt längre. men så blir det kanske när man haft samma väska sen man var 5?..

glad victoria är glad

och du? du betyder allt för mig. du är det bästa, och det finaste jag har. du är min och jag är din. snart. snart ses vi! jag längtar efter dig. ❤🌹

Likes

Comments