allmänt

​Heej alla! Igår jobbade jag min sista arbetsdag på mitt sommarjobb som jag har berättat om i ett tidigare inlägg. En av cheferna kom fram till mig och en annan som jobbade där med mig och talade om för oss att han skulle sms:a oss efter hans semester om extra jobb! YEES!!! Extra jobb!! Det behöver verkligen jag. Är så nöjd över min insats på sommarjobbet och att jag har chansen att få ett extra jobb där är bara en bonus. Jag känner mig så stolt över att jag har lyckats visa dom som jobbar där, att jag kan göra bra ifrån mig och så fort jag blev klar med en arbetsuppgift gick jag på en gång till min arbetsledare och bad om en ny uppgift. Det visade nog dom att jag är effektiv och att jag tar arbetet på fullaste allvar. 

Aja nog om snack om arbete. Direkt efter arbetet åkte jag och min systers pojkvän som även jobbar på mitt sommarjobb, och hämtade min syster för att sedan åka och möta mamma i stan. Inne i stan shoppade vi lite. Jag köpte ett par väl behövda jeans och några tröjor, två par trosor och en foundation! (Kommer ett inlägg senare idag med allt jag köpt). 

Kvällen slutade med att jag tog det lugnt och badade i vårt spabad och de var verkligen något som jag behövde då jag hade sjukt och i hela kroppen och sedan avslutade jag kvällen med ett avsnitt av The O.C.

Likes

Comments

allmänt

Hejsan! Till att börja med så vill jag bara be om ursäkt för en seg uppdatering från mig här på bloggen. Jag är fortfarande ny med detta och att komma igång med bloggandet är svårare än vad jag hade förväntat mig. Ska försöka få upp en snygg header så fort jag vet hur man gör en hehe ;) 

De senaste två veckorna har jag sommarjobbat på ett företag som heter Inzo som ligger i Tyresö. Där får jag jobba i produktionen och fylla schampoo-flaskor o massa andra hårprodukter. Jag ska jobba där i tre veckor totalt, och jag är nu inne på min tredje vecka nu! Ska bli så skönt att få va ledig lite sen. 

I helgen kommer några familje vänner från Östersund att komma ner. Ska bli så mysigt! Och sen på tisdag nästa vecka ska jag och mina föräldrar åka ner och hälsa på min kära mormor och morfar och resten av mammas släkt nere i det lilla samhället Kosta som ligger i de Småländska skogarna. Har även än av mina bästa vänner där nere som även bor granne med min mormor och morfar. Hon heter Sanna och vi brukar bara ses under loven!

Idag har varit en väldigt lång dags som även har gått relativt fort! Eftersom att jag jobbar på ett sådant jobb som är väldigt enformigt kan man bli väldigt uttråkad ibland vilket resulterar i att tiden går väldigt sakta men denna dag har gått ganska så fort under förmiddagen och sedan långsammare och långsammare in mot kvällen. När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat till mig och mina föräldrar, ungspankaka blev det. Eftersom att jag är vegetarian så blev det soyabejkon i min ungspankaka istället för vanlij bejkon. Efter middagen så gick jag och min pappa ner till gymmet och trännade i en timme. Vi bor ungefär 2 min från gymmet vilket är så skönt. Jag gymmar på Actic atm men började från början på Flex som nyligen blev uppköpt av actic som jag nu tränar på. 

Jag körde ben och rumpa idag. Började med 15min uppvärmning på löpbandet. Jag började med att powerwalka i 5min och för att sedan springa konstant i 10 min i 7km/h. Ett riktigt bra pass blev det och nu ligger jag här i min säng och ska sova. Är helt slut i kroppen efter dagens pass!

Likes

Comments

allmänt

Hejsan!

Jag heter Victoria Arenblad och välkommen till min blogg. Jag är 16år gammal och kommer från Stockholm. Jag har om några dagar klarat mitt första år på Kulturama Gymnasiums artist-musikal linje. Här kommer ni att få läsa om mig, min vardag och självklart om mode, smink & skönhet med mera. Det kommer såklart bli mycket bilder och jag hoppas att vi kommer att lära känna varandra så bra som möjligt. Ni kan gärna lämna lite feedback i kommentarerna, samt gilla inläggen som ni gillade lite extra så jag vet vad jag kan tänka på samt förbättra. Ni kan också följa min instagram @vickytriia och så hoppas jag att ni kommer fortsätta att läsa och följa min vardag! 

Här är en bild på mig så ni får en liten inblick på hur jag ser ut.

Likes

Comments