Tjallå igen!
Vid elva tiden gick jag upp och gjorde mig snabbt iordning för att hämta ut ett packet ungefär 600 meter bort från hemmet. Såklart visste jag vad jag själv hade beställt, tack å lov, och mag bara händer bar jag hem dammsugaren som jag hade betalt en lax på. Denna dammsugare har jag döpt till Fisken, pga varumärket som då heter Nilfisk. Det är en sån 2 in 1 dammsugare, och jag kan redan nu säga att den är bäst! Jag älskar min dammsugare så pass att jag aldrig någonsin kommer lämna ifrån mig den!

Det låter som att jag bara uttrycker min kärlek, men jag ska göra en liten recension på den.

Nilfisk 2-in-1
En dammsugare på inte ens 3 kg, och med ett emballage som har ett handtag är något man bör diskutera. Dock missade jag handtaget och bar hem dammsugaren på ett helt annat, konstigare och jobbigare sätt.

Dammsugaren suger riktigt bra och som modellnamnet lyder kan man även plocka isär den för att använda den som en händigare dammsugare. Har du exempelvis spillt massa smulor eller något liknande så kan man lätt suga upp smulorna med den mindre delen av dammsugaren. Det är så enkelt som att bara koppla på och ifrån vid behov. Sedan låter dammsugaren knappt någonting. Då menar jag seriöst, på allvar att den faktiskt är väldigt tyst. Jag var i början väldigt skeptisk och orolig för att störa grannarna, men nu ser jag inte det som ett bekymmer längre.

I paketet ingår ett stånd där du kan placera dammsugaren. Så varje gång den inte används så är det bara till att koppla dammsugaren till the doc station så laddas den automatiskt av sig själv. Okej, inte automatiskt, för the strand är ju kopplad till ett eluttag med hjälp av en adapter. Så magi är bara ett skämt.

Dock har jag ingen aning om hur länge denna dammsugaren pallar. Jag bor bara i en etta och dammsugare max i tio minuter, om ens det? Fast jag läste om att den klarar av ungefär 28 minuter. Vet inte riktigt om jag ska prova det, för miljövänligt kan man ju inte kalla det om man bara sätter igång dammsugaren och timern samtidigt och sedan bara sätter sig ner och väntar på att den ska dö. Det är i alla fall en obesvarad fråga... något värt att forska vidare med kanske? Nej!

Varför köpte jag Nilfisk egentligen? Ett helt okänt varumärke! Öm, jo, internet rekommenderade det och så fann jag dammsugaren för ett riktigt bra pris jämfört med ordinarie priset. Så jag gjorde snabbt en beställning! Det tog nog två eller tre dagar för leverans, så icke illa. Det var till och med fri frakt!

Sugen på att skaffa en egen fisk?
Länkar hemsidan här: https://www.renthem365.se/produkt/nilfisk-handy-sticvac-2in1-premium/

Den var verkligen inte billig för en fattig student som jag, men som sagt, Fisken kommer vara med mig så länge den pallar! Det är en bra investering! Inlägget är inte sponsrat, visst måste man tillägga det?

Men då var det nog om det.
Imorgon har jag tenta och sedan ska jag till Pinchos med gurlsen. Hade egentligen planerat att hämta en Slow Cooker som jag hade tänkt köpa från en snubbe här i stan, men det får blir en annan dag. Bros befors hoes ju. Ojojoj det passade verkligen inte in där. Förlåt.

Ha det så fint människor!
Ha det gött
Väl mött

Victoria

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg här på bloggen och jag tänker inte redan nu dra massa känslor om hur det är att äga en blogg. Vem har inte gjort det liksom? Eller jo, ska kanske inte dra alla över en kan, men jag var i alla fall den tjejen som föll för grupptrycket i lågstadiet och ägde minst fem olika bloggar under den tidsperioden. Nu när man är gammal och slö pallar man ju inte ta hand om så många bloggar och refresha bloggsida om och om för att få views från sig själv.

Jag tycker att bloggar har dött ut a bit nu när vloggarna och YouTube har tagit över världen, men jag tycker inte att det ska hindra en från att göra det men vill göra. Jag skapade denna blogg för att skriva om mitt liv och min vardag. Mestadels för att ha kvar det som ett minne åt mig själv, men samtidigt är det ju hur kul som helst att kunna dela med sig av det man gör! Jag själv läser en del blogginlägg (följer dock inte bloggar) och jag tycker att det är riktigt häftigt när man bara kan skriva ut sig och sedan publicera en bild som hänger ihop med inlägget (eller inte). Så för mig handlar allt detta bara om inspiration!

Jag tycker inte om för långa inlägg så vi tar och avbryter här. Har ju inget mer att skriva om.
Så BYE!

Väl mött
Victoria

Likes

Comments