Tryggt sätt att hyra och hyra ut bostad i andrahand

Samarbete

Inlägget är i samarbete med Samtrygg.se

Tänkte idag berätta och prata lite om Samtrygg som är en trygg marknadsplats för andrahandsuthyrning. Både för dig som vill hyra bostad men även för dig som vill hyra ut din bostad. Samtrygg går in som en trygg mellanhand och hjälper både hyresgästen och uthyraren så att det blir en trygg uthyrning.

Andrahandsuthyrning har saknat trygghet men när Samtrygg startade 2013 har det lyckats erbjuda tryggare alternativ. Jag har själv sökt mig till andrahandslägenheter för några år sedan och önskar då att jag gått via Samtrygg för att slippa oseriösa uthyrare, slippa deposition och istället haft en trygg mellanhand hos Samtrygg.

Samtrygg funkar som så att bostadssökare kan boka visning på befintliga objekt men även göra en sökprofil som då är kostnadsfritt, uthyrare annonserar även dom kostnadsfritt. Båda parter tar del av Samtryggs trygghetspaket, vad dessa trygghetspaket innebär ser ni på bilderna nedan:

När jag bodde i en andrahandslägenhet hade jag inte alls den här tryggheten. Jag fick bland annat betala deposition men blev även lurad på el kostnader m.m vilket gjorde att det inte blev en rolig upplevelse att hyra i andrahand men eftersom Samtrygg erbjuder denna trygghet så kommer jag absolut kunna tänka mig att både hyra ut i andrahand, även hyra i andrahand.

Jag tänkte fokusera på just Stockholm idag, där kan det vara väldigt svårt att få tag på en lägenhet, dom går åt snabbt och man vill ju dessutom hyra/hyra ut en lägenhet med bra och trygga villkor, På samtryggs hemsida hittar ni i skrivande stund 198 lägenheter för uthyrning belägna i Stockholm och alla dessa hyrs ut med trygga och bra villkor. Hur bra!?

Tycker verkligen att ni borde besöka Samtrygg om ni går i tankarna på att hyra ut eller hyra bostad. Det är verkligen värt den tryggheten. Ni hittar all info på hemsidan :)

Kram Vicktoria

Gillar

Kommentarer

thereselinneaa
thereselinneaa,

Så bra inlägg! Viktigt att kunna känna sig trygg

nouw.com/thereselinneaa