Jag har gjort en **** förstoring.

Allmänt

Godmorgon finaste ni, hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Har inte blivit så mycket bloggande senast dagarna för jag har haft fullt upp med annat men tänkte jag kunde berätta hur dom senaste dagarna sett ut.

Fredag: Träffade Melinda och Michelle på kvällen och vi drack bubbel, satt framför en brasa, pratade massor och hade det så mysigt. Så glad att jag har dom, mina fina vänner. Så kul att dom även är partners till min pojkväns bästavänner.

Lördag; Åkte till mamma och hade myskväll

Söndag: Åkte hem och städade, tvättade osv. Riktigt söndags göra, men älskar att göra det innan en ny vecka börjar.

Måndag: My hämtade mig 09 och vi åkte till Stockholm för att jag skulle fylla läpparna. Jag är så extremt nöjd. Det slutgiltiga resultatet kommer ju inte förrän om upp till 14 dagar men trots svullnad och blåmärken jag har nu så är jag så nöjd!

Jag har tänkt att jag ska göra det här väldig länge men jag är ju så nål rädd så har inte vågat men hade inget att oroa mig för nu i efterhand. Hon jag gick till va så snäll, lugn och ja allt man kan önska sig. My och Melinda har även gått till henne och är även dom väldigt nöja. Jag har ju gjort detta två gånger förut men det var 5-6 år sedan. Kommer att visa fler bilder när svullnaden fått ner och blåmärkena är borta. Jag gick till Sqin.se på Mariatorget i Stockholm och kommer aldrig gå till någon annan.

Idag har jag semester, jag har en helt del att fixa med här hemma som jag tänkte göra idag. Vad har ni för plan idag?

Kram Vicktoria

Gillar

Kommentarer

Malin
,

Jätte snyggt 😍

michellealmqvist
michellealmqvist,

Så fint det blev! Skönt med semester mitt i veckan också 😍

nouw.com/michellealmqvist
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så fint! Ser vädligt naturligt ut <3

nouw.com/louiseedling
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Tack är super nöjd 💓
nouw.com/vicktoriabjareklint