Hennes ex, utsatte mig för sexuella övergrepp.

Personliga inlägg.

Min hjärnan går just nu på högvarv, miljoner tankar snurrar i mitt huvud och jag får ingen ro. Så är det att leva med ångest. Jag lyckas alltid få ångest på kvällskvisten och speciellt när jag är ensam. Min ångest har jag R att tacka för.

För er som inte vet så blev jag utsatt för sexuella övergrepp, och våldtäkt av en man som kallade mig för sin plastdotter. Han såg alltså mig som sin dotter och jag var bara 14 år gammal. Allt började när jag träffade honom uppe hos en släkting. Han såg att jag var väldigt nerstämd och han hade frågat min far varför jag var så nedstämd. Min far berättade att jag blev väldigt utfryst i grundskolan och det tog fruktansvärt hårt på mig, så hårt att jag blev sjukskriven från skolan i hela 3 månader. Den här mannen ville hjälpa mig igenom min depression och frågade min far om lov. Min far svarade ja på den frågan. Så den här mannen tog kontakt med mig via MSN som det hette då, och efter ett tag så började han se mig som sin dotter. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag kort där efter, skulle bli utsatt för sexuella övergrepp och våldtäkt av en man som såg mig som sin ”dotter”. Den här mannen är dessutom ett ex till min mamma. Så min mammas ex tog min oskuld, och jag skäms så fruktansvärt mycket pga detta. Jag går runt dagligen med en skam och jag känner mig så jävla smutsig och vidrig.

Jag lägger all skuld på mig själv, för jag kunde ha varit ärlig mot mina föräldrar när dom frågade mig, om han hade rört mig på något olämpligt sätt. Några av mina släktingar försökte hjälpa mig komma bort från honom, men jag ljög för alla eftersom den här mannen tvingade mig att hålla tyst, om de han utsatte mig för.

Jag kan inte leva såhär längre. Jag vill få ordning på mitt psyke, min ångest och depression. Så fort jag skulle ta hjälp så kom coronaviruset hit, så det har varit lite svårt att ta hjälp då man i stort sätt ska undvika alla människor😏 Men jag skiter snart i det, för jag behöver hjälpen nu.. det kommer annars sluta med att jag inte orkar med detta liv längre. Den här mannen har redan fått mig att åka in på psyket 2 gånger och skadat mig ett antal gånger. Så fort ångesten blir för tuff, så vill jag bara skada mig igen och igen och igen. Men jag vill inte leva så längre. Jag vill inte behöva skada mig mer bara för att dämpa min ångest, utan jag behöver hjälp.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Jättestarkt av dig att berätta. Har också blivit utsatt för övergrepp och precis som du lade jag skulden på mig själv. För mig har det hjälpt att tänka att ifall någon annan blivit utsatt för samma sak som jag, hade jag ansett att den personen hade någon skuld i det? Svaret är nej. Det är så lätt att vara hård mot sig själv, så mycket hårdare än man skulle vara mot någon annan i samma sits.
Hoppas att du får hjälp snart så du får bearbeta det du varit med om. Styrkekramar!
nouw.com/jossustravelpics
Vickies
Vickies,
Tack så mycket för dina fina ord💕 Jag beklagar verkligen😔 Jag ska börja i en stödgrupp hade jag tänkt för kvinnor som har blivit utsatta för våldtäkt, sexuella övergrepp eller sexuella handlingar. Jag tror det hade hjälpt mig mer, än att sitta och prata med en psykolog. Jag hoppas att du har fått hjälpen, att bearbeta de du har varit med om. Kram på dig, och trevligt helg!
nouw.com/vickies
jeka
jeka,
Hittade precis in på din blogg, så bra av dig att berätta! Jag har ingen erfarenhet utav sexuella övergrepp men han en ganska tung ryggsäck. Jag tycker helt klart att du ska söka hjälp, hur svårt det än är. Det är ofta lång kö till psykiatrin så försök att göra det så fort du har möjlighet. Känns det jobbigt att ringa så skicka en egenremiss genom 1177.se . Jag har gått regelbundet hos psykiatrin i 5 år och jag är så innerligt tacksam över den hjälp jag fått och får, men det har tagit tid. Livet ska inte bestå utav skam, framförallt inte över detta som du absolut inte ska känna är ditt fel på något vis. Ville bara skriva några rader! Önskar dig stort lycka till och skickar lite extra styrka, ibland behöver man det. Ta hand om dig!
nouw.com/jeka
Vickies
Vickies,
Jag har en psykolog som jag går till, men jag känner att jag behöver mer hjälp än vad hon kan erbjuda mig. Jag har tänkt börja i en stödgrupp för kvinnor som har blivit utsatta för våldtäkt, sexuella övergrepp eller sexuella handlinga.

Både polisen, min advokat och åklagaren sa till mig att jag inte ska lägga skulden på mig själv, jag var bara ett "barn" medans han var en vuxen man. Men det är svårt att inte lägga skulden på sig själv. Det känns i alla fall otroligt skönt att jag har fått upprättels och att han nu sitter inne i några år. Jag har fortfarande extremt mycket att jobba med.

Tack för dina skrivna rader och tipsen💕
nouw.com/vickies
dianalowegren
dianalowegren,
Finner inga ord 😔 Önskar av hela mitt hjärta att du får rätt hjälp snart. Många kramar ❤️
nouw.com/dianalowegren
Vickies
Vickies,
Åh tack så mycket❤️ Det hoppas jag också att jag får, och rätt hjälp. Kram på dig och trevlig helg☺️
nouw.com/vickies
dagsljus,
Bra att du berättar! Du hjälper dig sälv och andra! Kramar
nouw.com/dagsljus
Vickies
Vickies,
Tack så mycket💕 Jag är öppen och ärlig om min historia pga att jag vill hjälpa andra, men framför allt mig själv.
nouw.com/vickies
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Kramar om ❤starkt att du skriver om de de hjälper å även andra.
nouw.com/soffiaz_85