Hennes ex, utsatte mig för sexuella övergrepp.

Personliga inlägg.

Min hjärnan går just nu på högvarv, miljoner tankar snurrar i mitt huvud och jag får ingen ro. Så är det att leva med ångest. Jag lyckas alltid få ångest på kvällskvisten och speciellt när jag är ensam. Min ångest har jag R att tacka för.

För er som inte vet så blev jag utsatt för sexuella övergrepp, och våldtäkt av en man som kallade mig för sin plastdotter. Han såg alltså mig som sin dotter och jag var bara 14 år gammal. Allt började när jag träffade honom uppe hos en släkting. Han såg att jag var väldigt nerstämd och han hade frågat min far varför jag var så nedstämd. Min far berättade att jag blev väldigt utfryst i grundskolan och det tog fruktansvärt hårt på mig, så hårt att jag blev sjukskriven från skolan i hela 3 månader. Den här mannen ville hjälpa mig igenom min depression och frågade min far om lov. Min far svarade ja på den frågan. Så den här mannen tog kontakt med mig via MSN som det hette då, och efter ett tag så började han se mig som sin dotter. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag kort där efter, skulle bli utsatt för sexuella övergrepp och våldtäkt av en man som såg mig som sin ”dotter”. Den här mannen är dessutom ett ex till min mamma. Så min mammas ex tog min oskuld, och jag skäms så fruktansvärt mycket pga detta. Jag går runt dagligen med en skam och jag känner mig så jävla smutsig och vidrig.

Jag lägger all skuld på mig själv, för jag kunde ha varit ärlig mot mina föräldrar när dom frågade mig, om han hade rört mig på något olämpligt sätt. Några av mina släktingar försökte hjälpa mig komma bort från honom, men jag ljög för alla eftersom den här mannen tvingade mig att hålla tyst, om de han utsatte mig för.

Jag kan inte leva såhär längre. Jag vill få ordning på mitt psyke, min ångest och depression. Så fort jag skulle ta hjälp så kom coronaviruset hit, så det har varit lite svårt att ta hjälp då man i stort sätt ska undvika alla människor😏 Men jag skiter snart i det, för jag behöver hjälpen nu.. det kommer annars sluta med att jag inte orkar med detta liv längre. Den här mannen har redan fått mig att åka in på psyket 2 gånger och skadat mig ett antal gånger. Så fort ångesten blir för tuff, så vill jag bara skada mig igen och igen och igen. Men jag vill inte leva så längre. Jag vill inte behöva skada mig mer bara för att dämpa min ångest, utan jag behöver hjälp.

Gillar

Kommentarer

dagsljus
dagsljus,
Bra att du berättar! Du hjälper dig sälv och andra! Kramar
nouw.com/dagsljus
Vickies
Vickies,
Tack så mycket💕 Jag är öppen och ärlig om min historia pga att jag vill hjälpa andra, men framför allt mig själv.
nouw.com/vickies
mynewlife_85
mynewlife_85,
Kramar om ❤starkt att du skriver om de de hjälper å även andra.
nouw.com/mynewlife_85
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229