Idag började jag morgonen på Urban Deli tillsammans med de andra koordinatorerna på JCP. Vi fick en guidad rundtur i deras lokaler, super spännande faktist. Efter rundturen fick vi äta frukost ifrån deras buffé, så gott! Verkligen super bra! Tror att jag kanske måste gå ditt fler gånger...

Hittade denna tavlan under rundturen, så himla grym!

XO,

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen blev lugn, rätt skönt faktiskt! På lördagen åkte jag, Jenny & Micke ut till morfar och Eva & även Tina och Mattias var där. Mysigt att ha en extra familj uppe Stockholm som man kan umgås med!

På lördags kvällen åkte jag till Malin & Amanda & åt tacos & tog de mest lugnt. Sov där & i söndags var vi uppe med tuppen (typ hehe) lämnade en bil för att sedan ta sig in till stan & äts frukost & vi hamnade på ett jätte mysigt cafe. Resterande av dagen spenderandes sedan på stan i jakt efter en jacka, gick inte jätte bra men hittade i alla fall en snygg tröja hehe..

Igår hade vi taeamdag ute på Nynäs Havsbad, så himla fint de är där ute! Det är ett sånt ställe & de spelar ingen roll vilket väder eller årstid det är. Sol, snö, regn, blåst, vinter, eller sommar. Igår vad det 3 grader, regnigt & blåsigt men det gjorde igen. Vi gick igenom lite mål för nästkommande år & snackade om feedback fram till 15.00 & sen badade vi. Dem hade både pool inne & ute & bastu. Vi var några som till och med vågade sig i havet, kan lova att de var svinkallt! Men ändå rätt najs!

Med andra ord så har jag de rätt bra uppe i storstaden!

OX,

Likes

Comments

Tre dagar på kontoret har redan gått och nu är jag inne på min fjärde dag. Tiden går så fort, mycket nya intryck, nytt folk & på de är hela tiden nya möten & en massa saker som ska göras men kul är det! Alla på kontoret är super trevliga & dessa 8 veckorna kommer att bli awesome!

XO,

Likes

Comments

Nu är jag på plats! Resan gick bra, träffades en klasskamrat i Lund innan vi skulle gå på tåget så kunde ta en fika med henne på tåget.

Just nu sitter jag på tåget på väg till Malin och Amanda, känner mig riktgt vilsen... Hoppas bara inte syns så tydligt. Tur man har gps på telefonen, den kommer att användas flitigt nu, de vill jag lova. Senare ikväll ska vi in till stan för att fira vår andra Amanda & orkar blir det nog en fin utgång på det men det återstår att se!

XO,

Likes

Comments

Hemtentan är inskickad & resväskorna är packade. Jag tror jag börjar bli redo för att åka till Stockholm nu. Har dock lite separationsångest... Sjukt löjligt eftersom jag ska till Stockholm och inte andra sidan jorden & förmodligen kommer dessa 8 veckor flyga förbi! Men kul ska det bli. Kanske aldrig kommer tillbaka igen, vem vet?

XO,

Likes

Comments

Idag hade vi sista dagen med kursen Evenemangsproduktion men även den sista dagen i skolbänken för detta året. Kursen avslutades med att vi fick pitcha in en idé som vi i olika grupper jobbat fram inför en jury & så klart vann min grupp (vi blev mycket kaxigare efter vi vunnit)! De kännes så himla gött! Alltid kul att vinna ;) Vinsten firades med öl och irish coffe på Fidkoboden i Lomma, de tycker jag verkligen att vi förtjänade.

Nu har jag bara en hemtenta kvar och sen väntar Stockholm. Bara 4 dagar tills jag är på plats, GALET!

jag tillsammans med min grupp och juryn

XO,

Likes

Comments

Idag har varit en riktgt höst dag. En sån dag när man bara vill krypa upp i soffan med en filt, varm choklad, tända ljus med en bra film och helst inte göra någonting! Typ de jag har gjort idag också, nästan. Vi var ute igår och hade lite avskedsfest för mig Mallan och Nilsson så har varit lite trött idag.. Men jag tog mig hem till Lollo & Jens idag för att se matchen, Malmö - Norrköping. Riktigt bra match, sjukt spännande & som tur var vann dem & nu är de i princip helt klart att dem vinner Allsvenskan i år. Det är väldigt mycket som ska gå sent för att dem inte skulle vinna nu...

Vilket fall som helst, om en vecka är jag i Stockholm, galet. Så taggad! Kommer bli en riktigt bra höst/vinter i år!

XO,

Likes

Comments

Då var de lördag & för en gångs skull känner jag att jag faktiskt har hunnit med en hel del vettiga saker! Just nu går de mesta ut på att förbereda inför flytten så idag har jag;

- städat min bil
- sorterat kläder & lämnat på återvinning
- tvättat

Ändå nöjd art jag gör lite i taget så jag inte behöver stå med allt på fredag. När jag kommer hem ifrån Stockholm är de mindre än en vecka till julafton så man vill ju gärna inte komma hem till kaos...

Nu är de dags för duschen & ikväll ska jag in till stan för att dricka lite (läs mycket) vin med lite klasskamrater. Hehe..

XO,

Likes

Comments

Har precis bokat tåg biljetten upp till stockholm, 08.48 nästa lördag går tåget. Börjar få lite resenärer nu!

XO,

Likes

Comments

Idag är de 7 dagar kvar tills det att jag flyttar upp till Stockholm för att göra min LIA. Bloggen är till för nära och kära som vill veta vad jag har för mig. Lovar att göra mitt bästa för att uppdatera er!

XO,

Likes

Comments