Header

5 saker du inte visste om mig..

 1. Min familj och vänner brukar kalla mig för "lillgammal."
 2. Som andra språk i skolan läste jag Franska ett tag så kan lite.. franska!
 3. Får finnar väldigt lätt av att jag har ätit choklad
 4. Håller på att sparar på gamla kameror, älskar gamla kameror så sjukt mycket!
 5. Jag tycker mig själv att jag har bra självrespekt.

Avslutningviss..

[ 30 av 30 dagars bloggutmaning]

- Vill jag passa på att tacka mig för denna gång i #nouw30daychallenege

Idag är det sista dagen på bloggutmaningen, tänk att jag har uppdaterat varje dag i 30 dagar nu, hur sjuukt är inte det?! Är faktiskt nöjd och tacksam för nouw's utmaning. Den har gett mig nya minnen till inlägg, fler bilder från kameran och överlag har jag personligen utvecklat så himla bra! <3

/Kram Victoria

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj måndag.

29 dagar kvar på denna bloggutmaning vilket betyder att det är näst sista dagen! Har inte planerat nått specifikt inlägg idag så jag kör på med lite blandat från dagen, veckorna/sammanfattning hur har det gått osv..

Vecka 8 - Jobbat, handlat mat och fick besök av mamma. Kort men sagt det som har hänt idag.

Sammanfattning av dagar jag gjort min bloggutmaning: 

Bra/dåligt? Det som har gått bra i år i jämförelse med förra årets nouws bloggutmaning är att..

BRA

 • Bloggat varje dag!
 • Haft med bilder i varje inlägg
 • Utvecklat och börjat fota mer med min kamera.
 • Har tyckt att det varit roligt att uppdatera bloggen nästan varje dag!
 • Har fått fler följare/läsare/kommentarer vilket jag uppskattar enormt mycket <3

DÅLIGT

 • Har inte använt mig utav planeringen till 100% inte helt exakt iallafall.
 • Har uppdaterat ganska sent på kvällen då jag tycker själv att efter kl.20:00 är generellt för sent!
 • Har inte alltid haft tid/ork eller samma motivation som jag hade i början det beror dels på att jag har börjat jobbat och vill fokusera mig mer på det.
 • Har försökt men kan ibland bli lite enformiga inlägg då det blir samma hela tiden så som bara massa listor osv..
 • I vissa inlägg har jag inte orkat/hunnit fota material till dagens inlägg och har kompromissat med att lånat bilder från till exempel google.


Jag har gjort det otroligt bra och följt mina mål med utmaningen till 95% tycker jag, trots vissa situationer uppstår har jag ändå alltid "försökt" göra mitt bästa för att få upp ett helt ok inlägg.

Läs om mina mål jag hade för #nouw30daychallenege HÄR!

/Kram Victoria

Likes

Comments

Hey hey.. här kommer fler bilder ifrån sist när jag var ute och tog massa vinterbilder, blir nog en del 2 för jag har fortfarande en hel del bilder att bjuda på.

Har haft en helt vanlig söndag och jag är redan nu jättetrött! Men ska snabbt ta en dusch och sedan lägga mig till sängs.

- 28 days of 30 -

- Hoppas ni har haft en bra söndag! #nouw30daychallenege

/Kram Victoria

Likes

Comments

Detaljer:

1. Ett hörn. Står ett svart hörnbord som jag en gång i tiden fick av mamma. Nu mera står min favorit växt monstera där. Är inte i bästa skick sen jag köpte den... dessutom massa jord har den där fyrbenta till katt rivit ut massa på bordet också.

2. Min drömfångare. Har den i mitt sovrumsfönster, gillar den mest som en väldigt fin inrednings dekoration. Vem vet drömfångare sägs kanske hjälpa mot mardrömmar? Hmm..

3. Vid spisen. Finns en liten bänk där har jag samlas ihop lite smått & gott som jag gillar. "Marmor" mönstrade krydd/mortel, lite fin servetter och en halvtom glöggflaska som är i princip slut hehe..

4. Kökshyllan. Finns lite allt möjligt på den men mest köksrelaterat, sånt som helt enkelt inte fick plats i alla skåpen jag har. Samt meeer växter, te, en burk med kaffe, olika oljor m.m. Får inte glömma min popcornmaskin som jag fick i julklapp av älsklingen, väldigt användbar!

5. Databordet. Lite småsaker så som anteckningsblock, lampa m.m. Självklart står min dator bredvid men jag tror ingen vill se mitt "ormbo till kablar överallt" Såå kaos med den delen och blir aldrig nöjd hur det ser ut på bordet. Vill ju ha sådär tumblr på mitt databord men får aldrig till det så som många andra har, suck.

- Vad tyckte ni om dagens inlägg? :)

/Kram Victoria

Likes

Comments

Hallå där! nu har jag säkert försökt klura ut över en halvtimme vad dagens inlägg ska handla om... Saken är den har inte alls lust att blogga just nu eller idag. Men men får bättra mig imorgon.

//Life update! Torsdagen har rullat på bra! Ser ändå fram emot fredag och helg för lite ledighet men annars så trivs jag bra på nya jobbet! Har fortfarande ont i halsen och har varken blivit bättre eller sämre, klagar ändå inte.
Nä nu vill jag kolla på youtube, har velat göra det hela kvällen haha, vi hörs imorgon! :)

/KRAM Victoria

Likes

Comments