​sitter på jobbet o degar.. händer inte så mkt här alls.. 

ibland frågar jag mig själv va jag har gjort för att förtjäna all skit i detta liv. visst jag har 3 helt underbara barn som jag älskar över allt annat. jag har kommit på att medgångar e nog inge som finns i mitt liv iaf, har nog fan mest motgångar när de gäller de mesta. kommer ihåg när jag va mindre o bodde i en annan stan, va kompisar man hade då o där visste man va "ge o ta" hade för innebörd. men sen när man flytta till denna städ så försvann den innebörden iaf.. jag tog efter mamma på vissa saker o de va att försöka finnas där för allt o alla o ställa upp me allt så gott jag kunde.. genom mina år så har jag funnits där för mina vänner o släktingar, jag har agerat psykolog,barnvakt,slav,hotell o massa annat. jag har stöttat folk när dom har gjort dumma val i livet o stannat vid deras sida så gott jag kunnat. Har pushat på många som har vart i botten o hjälpt dom upp. har funnits där dag som natt när dom behövt de. men sen förra året när jag gick in i väggen o sattes 1 dag på psyk så fanns ingen där för mig,när jag kom hem. jag har brytit ihop ett X antal ggr,men jag har ställt mig upp igenom av egen verkan. de e mina barn som fått mig att ställa mig upp igen o leva mitt liv. många tror att dom vet så mkt om mkt om mig o mitt liv,men hälften av folket vet inte ett piss.. jag saknar ibland mitt gamla liv jag hade förut där jag hade kompisar o familj som fanns där, som hörde av sig om dom inte hade hört nå på några dagar för att se hur jag mådde.. Jag har ingen familj kvar i mitt liv sen den dan mamma dog. När mina barn fyller år så kommer de inga släktingar o hälsar på, vi blir inte bjudna på kalas när släktingarna fyller år. jag saknar mina kompisar o min mamma framför allt. Min pappa bor i norge men han hör jag inge ifrån heller längre. förut va de iaf 2 ggr om året men nu e de ingenting. 

Vet att folk ogillar mig av flera anledningar o jag vet att folk snackar skit bakom min rygg, även att mina såkallade kompisar snackar om mig bakom min rygg.. men de rör mig inte alls.. sånt skiter jag i fullständigt.. Vill ni snacka om mig så varsegod.. Men de ända jag inte förstår e varför kan ni inte komma o prata me mig ist o säga som de e att ni inte vill ha mig i erat liv nå mer??? ni e väl inga barn? 

jag önska att jag hade kompisar som jag kunde ringa till o prata me när jag behöver prata lr kompisar att hitta på nå me typ ut o käka lr käka midda ihop.. Visst jag vet att många har problem me mina barn oxå hur dom e.. men ni har inte levt deras liv o vet inte va dom gått igenom lr går igenom. 

äh nu tänker jag inte ödsla min tid på detta nå mer.. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på jobbet o kollar runt o tar de lugnt o njuter lite av ensamheten som jag har här. ifrån all stress o sånt som man har i hemmamiljön me saker som ska fixas o barn som ska tas om hand o mat o såna saker som ska göras varje dag. 

Tankarna i skallen dom på högvarv o har gjort de i flera dagar,men försöker dölja de så mkt jag kan ifrån nära o kära. då jag inte vill belasta dom me mina problem. fick reda på häromdan att mitt aktivitetstöd tar slut snart o att dom tänker inte förlänga de heller så om jag ska få pengar måste jag hitta ett jobb helst nyss lr gå till socialen...visst att jag klarar väl mig på dom pengar jag har utöver aktivitetstödet men iaf,så jävla drygt bara.. o blir så less på AF som sitter o säger en massa hit o dit hela tiden men sen i slutändan e de bara tomma ord.. äh bara att bita ihop o blicka framåt o försöka lösa saker o ting på bästa sätt.. har jag gjort förut så kan klara de denna gång oxå. Huvudsaken e att mina barn har de bra o de vet jag att dom har. 

Igår började A på sin prao o han såg inte fram emot de först på morgonen men sen när han kom hem på eftermiddan va de e en helt annan unge som kom hem :) så glad o upprymd över allt dom hade fått göra o de dom skulle göra resten av veckan :) han har sin prao på Försvarsmakten hehe.. O idag skulle dom få sova kvar i 1-2 nätter o få göra en massa övningar o sånt o de såg han verkligen ifram emot. 

Om 2-3 ungefär ska K äntligen ev få åka o hälsa på sin pappa på Malta i lite mer än 1 vecka. o de ska bli kul för honom trots att de blir tomt hemma utan honom nu när han har vart hemma hela tiden sen i typ oktober. så de e ett tag sen dom träffade varann.. ​

Förra veckan tog jag tag i o började träna hemma o vilket skillnad de e i kroppen.. tänk att kroppen kan må så bra av att börja träna o röra på kroppen mer än va man gör. igår tränade jag ländryggen o vilket skillnad idag, brukar sitta här på jobbet o ha skit ont men idag har jag knappt ont alls..sååå skönt.. o nu ska jag bara börja ut o gå igen som förut. de räcker inte bara me promenaderna fram o tillbaka till dagis/skola, som många tyvärr tror. man måste promenera på ett helt annat sätt för att de ska ta o för att kroppen ska jobba..o sen kosten har ju en bidragande faktor oxå.. 

näe nu ska jag fortsätta me de jag höll på me här på jobbet. o sen blir de ut o ta en PW o sen vila lite innan de e dags för att hämta hem barnen. ciao

Likes

Comments

ja nu va de ett tag sen man skrev här i bloggen men de har vart fullt upp hemma hela dagarna känns de som.. Ibland vet jag inte ens vart jag ska ta vägen för de händer saker hela tiden o saker som jag inte ens vet hur jag ska takla ibland.. Men de e bara att bita ihop o se glad ut o ta dagen som den kommer.. blir nog bäst så.. Ihelgen va man barnledig o då passa man på att bjuda hem några gamla kompisar o gud va roligt vi hade hela eftermiddan/kvällen.. massa bus o tokigheter o massa prat.. riktigt roligt faktiskt..

sen sitter jag o irriterar mig på vissa saker men de e nog bäst att bara va tyst om de men ändå inte men de har ju bara visat mig att jag tänker inte vara snäll nå mer. Liksom varför sitta o vara snäll hur mkt som helst när man inte får ett skit tillbaka? Varför ska liksom jag sitta o vara snäll o öppna upp mitt hem o va snäll o bjuda på mat o låna ut pengar o cigg o såna saker när man inte får nå tillbaka... e så less på att höra liksom från allt o alla hela tiden "jag ska bjuda tillbaka men jag har inge pengar just nu lr jag mår inge bra lr massa andra saker?" o sen får man reda på från andra att personen/personerna i fråga har haft pengar lr dom hittade på saker me andra som kosta pengar lr har bjudit andra "kompisar" på mat.. varför inte bara vara ärlig ist o säga att dom inte vill ge nånting tillbaka?.. .Skiter i om folk tar åt sig o blir sura, som sagt e less på detta nu.. 

Näe de e nog bättre att hålla mig till mig själv o bara fokusera på barnen fullt ut ist för att vara dumsnäll.. Men jag vet hur jag e o hur jag vart o de e att jag kommer alltid vara dumsnäll o stå där o ställa upp igen. Sen ibland undrar jag vart vänskapen tog vägen i de hela oxå? 

Nu idagarna så bestämde min äldsta son sig för att flytta hem till mig på heltid o de e underbart o få ha alla 3 barnen hemma på heltid. Men visst att de även blir en omställning men då e de så.. 

ska försöka stor städa hemma idag efter jobbet men vet inte.. psyket e nere på noll idag känns de som,vakna me denna äckliga migrän o sen barnen som blev osams imorse så de vart massa gap o skrik.. kände bara för att sätta mig ner i ett hörn o grina men tog ett djupt andetag o räkna till 10 o sen gick de bra. T krama om mig imorse o va så go o sa "mamma jag ska vara snäll efter dagis jag älskar dig " han e så underbar min minsta 

Saknar vissa saker ibland o även personer som valt att lämna min sida pga små fjantiga saker. men jag ska försöka göra saker o ting mkt bättre detta år o denna sommar. ska ta tag i träningen nu nån dag o sen få bort rökandet en gång för alla.. Sen får ordning på mina barn. ja allt ska bli annorlunda detta år har jag bestämt.. 

ciao

Likes

Comments

Japp ny dag igen.

Kroppen håller på att balla ur helt o hållet känns de som. Men jag biter ihop o försöker varje dag att få dagarna att gå ihop me värk o barn o jobb.

Lär försöka få tag i läkaren så dom kan kolla va de e för fel som gör att jag har så ont i kroppen hela tiden.

O så har man gått o blivit blond igen 😊 saknade mitt blonda hår så då fick man fixa till de haha 😁

Likes

Comments

jaha då va de dags för en ny vecka igen då.. får se hur denna blir då.. Man kan ju hoppas på att den blir bättre än förra iaf hehe..de har hänt saker nästan varje dag fram o tillbaka känns de som, saker man vissa tillfällen inte kunnat göra nånting åt. Försöker för varje dag som går att fixa saker o ting på bästa sätt men de har bara slutat i kaos känns de som.. :( 

Men har hunnit me att busa en massa me barnen i mellan varven iaf o de e skönt o så underbart o höra barnen skratta o vara glada. :) o i fredags åkte äldsta grabben hem till pappa sin efter ha vart hos mig i över 2 veckor o de känns konstigt hemma nu igen när han inte e där.. 

Ihelgen har man tagit de mest lugnt då T inte sov alls mkt på nätterna utan levde rövare o skrek o hade sig. men han vägra ju sova midda på lördan utan höll sig vaken till han tvärslockna typ vid halv 5 på eftermiddan :/ men han somnade sen igen vid 9 på kvällen så de blev inte så sent för honom iaf. jag hoppas verkligen att dom kan komma på nå snart va vi kan göra åt hans sömnsvårigheter för dom e grymt jobbiga för både mig o honom. önska för hans skull att han ska få sova hela nätter precis som dom andra barnen. inte ens hans sovmedicin hjälper ju :( 

Igår kväll låg jag i sängen o fundera på mkt saker då jag inte kunde somna.. Ibland undrar jag hur mkt saker o ting man orkar me som en person o hur mkt skit man orkar få o höra o bli kallad innan man gör nånting åt de. visst att jag har lärt mig leva me allt detta o att bli kallad för saker o bli nedtryckt psykiskt, de gör grymt ont i mig o få höra dessa saker titt som tätt. men ibland känns de som att de e mer negativit än positivit ibland. visst jag vet att jag gör fel ibland o så men tycker inte att jag förtjänar ändå att bli kallad för såna saker iaf. visst att jag kanske har ett starkt psyke o så o folk kanske tror att jag e en sån tjej som vågar att säga emot o säga stopp så har dom fel. när de gäller mig själv o hur jag blir behandlad så e jag feg o tyst som en mus. men handlar de om mina barn lr kompisar ja då vågar jag att öppna munnen o säga ifrån o stå upp för att de e fel.

genom hela mitt liv så har jag nog alltid agerat "bollträ" o tagit skit o såna saker. jag hade ett jävla bra psyke o va stark tills i somras då jag gick in i väggen psykisk o de va smällen jag fick ta att min styrka o allt försvann samma dag. Mina barn ger mig styrka för varje dag som går o de e dom som gör att jag orkar me varje dag som går. har ingen direkt att prata me längre för jag litar inte på folk på de sättet längre. Visst de här kanske e helt fel ställe att sitta o skriva på men jag könde bara för att skriva av mig o ja jag skiter i om de blev här. de dummaste som har blivit av allt detta e att jag låst in mig hemma igen,träffar typ inge kompisar längre o sitter bara hemma me ungarna om jag inte hittar på nå me dom. kommer ihåg i somras innan jag gick in i väggen så va jag me kompisar typ varje dag o försökte hitta på nå me folk hela tiden. prata me dom i telefon o såna saker,men de e inge jag "vågar" göra längre för jag e rädd för att göra fel hit o dit o få skit för de. hmm vilket jävla dilemma jag hamnat i, i mitt liv. 

Näe nu ska jag fortsätta här på jobbet o sen orkar inte min arm me att skriva nå mer på datorn heller... handleden har ju ballat ur igen lr ja båda har ju gjort  :( 

på återseende

Likes

Comments

Måndag kväll då hehe

Igår höll jag mest på hemma o tog de lugnt o plocka o städa o sånt i min takt o busade lite me barnen oxå mellan varven hehe.. Idag vakna jag me världens migrän så har mest vilat idag o sen myst me barnen när dom kom hem från skola o dagis. Till middag idag testa jag nå nytt o de uppskattades faktiskt mest ifrån Texas sida 😊 gjorde kyckling burgare o pommes o T kasta i sig maten för den va mums sa han haha go hjärtat.. Sen efter maten så busade barnen en massa innan de va dags för T lägga sig. Men innan sängen så självklart så ramlade han ju o slog först tanden o sen örat 😞 men de blödde inte sa han så då va de lugnt hehe ibland e han rolig haha

Nu sitter jag i soffan o slappar o bara tar de lugnt efter en dusch o efter att barnen somnat.. Blir väl sängen snart för min del oxå så jag orkar upp imån till jobbet o så.  


Likes

Comments

Då har denna helgen börjat gå mot sitt slut o den har mest bestått av att vila i soffan mellan varven iaf. Ungarna har vart relativt lugna för att vara helg o lediga hehe. Men de har vart super skönt att man fått ta de lite lugnt o vila lite när man e dålig.

Barnen har busat en massa o vart ute o varvat me att kolla på film 😊 själv har jag försökt städa o tvätta men de har gått sakta men jag har lyckats iaf haha 

Har även suttit o funderat en massa på olika saker o ja jag vet inte men ibland undrar jag varför man e så jävla dum snäll som man e,för i slutändan får man inte så mkt tillbaka för de precis. Har även testat att ge fan i o höra av mig till folk för o se om dom bryr sig o hör av sig ist för att tex kolla va man gör lr om man vill göra nå. Men telefonen har vart knäpptyst faktiskt hela helgen. Känns väl lite sådär men har börjat inse att jag lever i en egen värld där de mest e jag som får höra av mig till folk för att ens få umgås lr prata me andra. 

Vill oxå ha som andra kompisar där man träffas ibland o kanske äter ihop o bjuder varannan gång lr nå lr tar en vin kväll ibland. Men får väl hoppas att de blir bättre me tiden. Men men nu struntar jag i de o fortsätter mysa me mitt minsta hjärta i soffan framför fåret timmy 💜

Likes

Comments

Då va de torsda idag då :) e grymt trött i både skalle o psyke idag kan jag lova men de e bara att bita ihop o se allmänt glad ut iaf haha.. kan inte göra så mkt annat åt de.

nu e iaf alla barnen tillbaka på skola o dagis där dom ska vara om dagarna, skönt för dom o slippa dessa sjukdomar nu iaf o hoppas de håller i sig oxå.. men som jag skrev igår tror jag de va så e ju jag på väg att bli sjuk nu ist. jaja de e ju bara att bita ihop o se glad ut iaf.

De här me att sluta röka går ju faktiskt riktigt bra så e stolt över mig själv faktiskt :) trots att jag e grymt röksugen så fixar jag de skit bra ändå.. för denna gång har jag gett mig sjutton på att jag ska lyckas att sluta o sen hålla mig ifrån ciggen, Har ju lyckats att ramla tillbaka dom ggr innan jag har slutat röka men näe nu ska de vara helt slut. ska ta tag i träning o sånt ist :)

Igår hade vi en grymt jobbig kväll hemma iaf, då min mellersta son fick ett ut av sina grymt jobbiga utbrott pga hans adhd o jag lova att de va löngesen han va sådär arg o lessen som han va igår. När han blir på de humöret o får dom utbrotten så vet man inte riktigt va man ska göra åt de,men sen för den delen så vet jag att de går inte att prata me honom under tiden som han e som argast heller.. men de va nog ett under att inte störningsjouren kom o knacka på dörren iaf. lr att grannarna inte kom för dom lär ju trott att man slog ihjäl varann :( men men 3 timmar senare o ett sönderslaget bord o massa fula saker o ord så somnade han till slut iaf o jag fick äntligen pusta ut i söngen innan jag somnade.

men de som tar hårdast på mig e nog alla dumma saker som han säger till mig ,men visst jag vet att de bara e tomma ord men ändå så känns de ju när man får höra de. tror ingen förälder vill höra dom orden som han sa igår kan jag lova. de önskar jag nog inte ens min värsta fiende.

men han va även oxå super duktig igår efter skolan iaf då han städade sig rum från golv till tak o rensade ut saker som skulle slängas lr läggas undan o tvätta/damma av allt som gick o behövde o bäddade även rent i sin säng. Mina barn kan vara duktiga oxå :)

nu orkar jag inte skriva så mkt mer för tillfället. ska fortsätta kolla runt på nätet efter nå roliga recept ist  :)

Likes

Comments

Sitter här i soffan o funderar på en massa här i livet.. Fick nyss reda på en tråkig sak. Att min moster har fått cancer 😢 de va ju den äckliga sjukdomen som tog min mammas liv 😢 men min moster e stark så jag tror hon kommer vinna över den iaf. Håller alla tummar o tår iaf.

Ska snart börja me maten o sen plocka ordning lite o hänga tvätt. Har iaf kommit på att ibland e man bara för dumsnäll o godtrogen gentemot folk. Funderar på om jag ska sluta vara de för i slutändan får man inte så mkt tillbaka tyvärr. Men hoppas ju att man kan ha fel denna gång,tyvärr vet man ju inte. 

Nu e iaf min äldsta son frisk så imån e de skola igen för honom,men nu håller jag på att bli dålig ist. Har så grymt ont i mitt huvud o bakom mitt öga,har iaf vilat nån timme för en stund sen o de behövdes kan jag lova. Håller fortfarande på att försöka sluta röka o de går faktiskt riktigt bra 😊 1 cigg har jag bara rökt idag så de e framsteg iaf hehe 😊


Likes

Comments

​kom till jobbet för ett tag sen o nu sitter jag o dricker en kopp The innan de e dags o dra härifrån igen. Ska iväg till BUP me näst äldsta på möte sen tillbaka till jobbet igen. 

Denna helg har enbart bestått av att ta hand om T som legat jätte dålig hela helgen me hög feber o världens huvudvärk 😢 kan inte vara lätt för en 4 åring att ha ont i huvudet. Fick åka till akuten på lördagen me han då han inte hade kissat på nästan 24 timmar o allt han drack kom upp lika fort igen 😢 men dom hitta inge fel på honom. Sen igår trodde man att sjukdomarna va över men då kom äldsta sonen hem från skolan me migrän o 39.4 i feber så nu ligger han hemma däckad. Men jag kände att jag va tvungen o komma ut idag efter ha suttit inne hela helgen. Höll på att klättra på väggarna till slut. 

Igår betala man alla räkningarna oxå o de e aldrig roligt haha men de lär ju göras så nu vet man att man har tak över huvudet en månad till 😜

Sitter o försöker komma på va man ska hitta på för mat idag när man kommer hem oxå men de står still i skallen haha 😁 

Likes

Comments