Idag är jag så vilsen i mig, jag är glad ena stunden och ledsen ena stunden . Jag saknar mamma och pappa, ni är bra fastän ni är långt ifrån mig.

 

'

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsGöteborgskommun och stadsdelar erbjuder oss funktionshindrade daglig verksamhet, vilket är bra men det passar inte alla. Alla människor i världen har samma rättigheter, trots sinakroppsfunktionshinder.

Med tanke på att alla människor har olika förmågor, kandem ändå vara delaktiga i samhället och det ska inte finnas diskriminering föralla är lika mycket vär

da. Det måste ge funktionshindrade en chans inom jobbensom alla andra i samhället.

Man måste få visa sin förmåga och prova på olikajobb. Icke funktionshindrade kan inte heller jobba inom alla yrken Ingen ärperfekt! till exempel jobb i en butik har även funktionshindrade en förmåga attgöra fastän det går långsammare för dem.

Även om man hittar ett jobb utankommunens hjälp så säger kommunen nej för dem har regler och lagar att följasom säger att vi funktionshindrade ska var på daglig verksamhet. Jag tycker intedet är rätt vi har med rätt att prova på olika jobb för att se vad vi klarar avoch trivs med.

Likes

CommentsJag såg kalla fakta i söndags om Avslag till varje pris. Om kommuner som tar in konsulter som ska utbilda handläggare i att ge avslag på LSS insatser.

I programmet så ser man en föreläsning med konsulten Jonas Reinholdsson som uttrycker sig extremt nedlåtande om personer med funktionsnedsättningar. Han fick med sig handläggarna och skratta åt oss, funktionshindrade bara för vi kostar miljoner kroner, enligt Jonas!

Det är bara vi som kostar pengar men vi har ett liv som har också rättigt liv, som vanliga folket. många och andra i min situation har också ett värdigt liv, fastän vi behöver hjälp med massa saker och då drar ni in på det? Hur tänker ni?

Vi i funktionsnedsättning gruppen är också en äkta människa fast vi är rullstolsburna.

Är vi bara en kostnadsfråga? Ge er!

Man ska behandla en människa så som ni vill behandla er själva. Ska vi behandla er så som ni behandla oss funktionshindrade? Då skulle ni känna på det eller hamna där själva en dag i livet. Alla kan hamna där! Vi är bara en människa som kostar pengar!

Likes

CommentsOm jag bara kunde säga dom tre orden till dig idag *JAG ÄLSKAR DIG OCH FÖR ALLTID DU ÄR ÄNDÅ MIN SJÄL I LIVET MEN DU ÄR BORTA I MITT LIV FAST DU LEVER I EN ANNAN VÄRLD UTANFÖR*.

JAG SKULLE SE UPP TILL DIG IDAG OCH GÖRA DIN FAVORIT TÅRTA OCH KÖPT VÄRLDENS FINASTE PRESENT!
DU VET INTE OM ATT DET ÄR SÅDANA DAGAR SOM IDAG MAN SAKNAR DIG MEST, GLÖM ALDRIG DET!

GRATTIS MIN ÄLSKADE PAPPA PÅ FARSDAG!

Likes

Comments

 

Ibland är livet svårt att förstå? livet är ett frågetecken. Varför blev jag funktionshindrad och behöver hjälp med assistenter och sånt? jag vill bara vara dem som går och kan allt det där. Jag vill bara kunna röra mig vart jag vill utan mina assistenter. :/ Livet är mörkt nu men kanske det blir ljusare igen? Jag gråter just nu och tänker hur det skulle vara utn mina tjejer, som jag älskar mest av allt ändå. Utan er skule varit kaos <3

Jag vill inget annat men det går inte!! :( 

Likes

Comments

Jag är inte den ni ser mig som, jag är den tysta och tjejen som inte hörs. Har alltid varit tyst när det gäller "normala och vanliga folk" med. Jag är nervös och inte öppen med allt och det är ju ingen men vill vara som alla "normala" inte funktionshindrad tjejen från GBG!!!! Acceptera mig för den jag är annars kan du skita i att vara vän med mig!!!

 

 

Likes

Comments

Godmorgon på er alla!

Det är måndag idag.

Jag ska städa och kolla på idol. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åker in till stan och kolla på kläder, får se vad jag känner för!! :)

Vad händer hos er? :)

/ Vichysmode

 

Likes

Comments

Detta har jag haft i några månader nu att jag mår inte bra just nu och vet inte varför. Jag är ledsen över massa saker som till exempel, jag saknar plugget så jävla mke och sedan har jag haft stressiigt en hel del i mitt liv  och nu är det ett problem som jag aldrig kommer över nog men måste det. JAG BARA KAN INTE!! :(

 

Likes

Comments