Juldagen, dagen då jag skulle ta det lugnt. Vara hemma och mysa. Knappt öppen dörren. Ta ett glas vin med några vänner. Slutade med efterfest tidig morgon. Och allt annat än lugnt.

Varför gör man så mot sig själv? Självdisciplin är något jag ska jobba på 2016. Det kan jag säga.

Sitter på bussen påväg ner till Malmö. Lämnar Göteborg bakom mig igen. Vi ses igen den 8:e för då hade jag planerat att komma hem igen.

Slänger upp en bild på mig och Lilo, en snapchat häromdagen. För idag..ser jag ut som 7 svåra år.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

27h och ett julafton firande senare sitter jag hemma i min soffa.

Första gången på 8 år som jag och mina syskon firade jul tillsammans. Synd att man var så otroligt trött och jetlaggad. Annars hade jag följt med dem ut och tagit ett glas på kvällskvisten.

Tänkte köpa mjölk till kaffet och frukost, men kom på att jag åker till Malmö och senare till Teneriffa i veckan och jag har en oöppnad mjölk som har utgångsdatumet 9 november i kylen.

Så jag gick ner till 7/11 och köpte take away istället. Mycket bättre.

Thank heaven for seven eleven!

Syskonen Axstål försöker fastna på en bild. Mina systrar är och förblir dem bästa! ❤️

Likes

Comments

Har varit ganska tankspridd det senaste dygnet.
När man tänker tillbaka på gamla minnen, som man helt glömt av.

Och tänkt på framtiden, vad man kan tänkas befinna sig om 10 år. Eller om man ens lever då. Eller vad som kommer att hända under tiden.

Idag, vart jag är idag.. Är jag nöjd?

"Jag tänker alltså finns jag"
-Descartes

Likes

Comments

Värme rekord i Göteborg imorse, stockholmare äter pepparkakor och dricker glögg på verandan.

Musikenhjälpen som iår skänker pengar för klimatet, slår rekord med över (smått otroliga) 31 miljoner kronor.

Och här sitter jag. I ett varmt Thailand och hoppas på att bli lite brun inför jul.

När ni klagar på den rådande värmeböljan och att julen inte kommer att bli vit iår heller. (Vilken chock!)
Ligger jag kvar här på solstolen, och funderar på att ta ett dopp i poolen.

Igår firade vi Emeline, tog ett varv på Banglaroad som vanligt var stressigt och inte alls så kul som man hade hoppas på. Istället gick vi vidare till gaystreet och kollade på dragshow och dansade oss nyktra. För att sedan frossa i cheesburgare. Thats life. Var hälsad vinter 2015-16. Har saknat det.

Likes

Comments

Drömde att jag blev uppäten av en orm inatt. Passande när man är i Thailand som faktiskt är världens orm tätaste land enligt Wikipedia.

Sann dröm eller ej, ligger jag vid poolen och solar. Hoppade över frukosten och gick direkt hit för en stund sedan.

Brun och smal, brun och smal... Lagom till jul!

-3kg sedan jag kom hit. Älskar vågen på hotellet. Vilken egoboost!

Likes

Comments

När man försöker att banta. Men kommer på sig själv att ligga i sängen och äta den mest fantastiska chokladen på länge. Cookies'n'cream ifrån Hershey's, nästa lika god som Marabou mjölk choklad hemma.

Annars då, lite Jetlagged. Inget konstigt egentligen såhär på vintern. Klockan här är 4 på morgonen. Eller som det står på klockan bredvid mig. 4 AM.

Har en känsla av att min förkylning börjar släppa. Hoppas på det då jag tänkte fira en vän imorgon som precis fyllt år.. Det blir så mycket trevligare om är frisk och så. Eller hur?!

Aja.. Ska dra täckte över huvudet & tänka igenom mitt maniska beteende kring chokladen.

Likes

Comments

Springer till Burger King i terminal 3. Köper med mig till hotellet. Det var ett tag sedan man satt här på och käkade snabbmat och kollade igenom morgondagen siffror.

Har saknat det lite.. Det var ett tag sedan sist. Beger mig till Thailand imorgon. Första på 8 månader. Helt galet. Normalt brukar jag har varit där minst 4-5 gånger redan innan jul.

Klockan är inte mer än halv sju. Några mötte upp sina respektive och åkte in till Köpenhamn. Men jag nöjer mig med att kolla ut genom fönstret på metron och trafiken utanför. Helt okey en sån här ruskig och höstig december kväll som denna.

Nu ringer hotell telefonen, måste svara. Undrar vem det kan vara?

Gratis reklam för ovanstående Cola mugg.

Likes

Comments

Ett besked om någons bortgång är aldrig kul att få. Än mindre när det är någon som befinner sig i sin inre cirkel. Ovadsett hur nära man kan tänkas vara.

Syskon vänner döttrar och fru. Mina tankar finns hos er idag. Ibland är livet bara så fruktansvärt orättvist. Tillsammans är ni starka.

Mitt stöd kommer alltid finnas hos er. Något jag absolut inte ens behöva nämna. Systrar, jag älskar er! ❤️ ni kommer alltid att var mina förebilder, även i en svår tid som denna. Vi hjälps åt. Minnena är det sista som lämnar oss. Ni vet det, jag vet. Därför kommer vi tillsammans gå genom denna tiden.

RIP, ännu en fantastisk person fick igår sina vingar.

Likes

Comments

Den där kvällen i december för två år sedan. Vi hade flugit ifrån Thailand, Joacim bodde hos mig under ett par veckor innan han hittade eget.

Fast vi arbetat i 13-14h och varit vakna i vet inte hur länge, tog vi ett glas vin tillsammans och gick ut.

Kan man tänka sig att min nuvarande roomie kom förbi, utvilade och förväntansfull.

Då visste vi inte vad som väntade oss framtiden. Men nu kan vi se tillbaka på tiden när vi alla flyttade ner till Skåne och lärde känna varandra. Det var en fin tid.

Likes

Comments

Lite illa är det när man säger att man ska bli bättre på att uppdatera och istället blir man så mycket sämre på det.

Men där mina vänner, kommer ni i. Behöver verkligen ert stöd när det gäller att uppdatera oftare. Det räcker med att skriva en fin kommentar eller bara berätta vad ni vill veta mer om. Tillsammans kan vi göra detta så mycket bättre. Eller vad säger ni?

Har även lite projekt som jag funderar på att börja med också här.. Men det tar vi i ett lite senare skede..

Likes

Comments