Skulle på en sån där session igår där man kontaktar döda. Eller nära som gått bort. Men när vi väl var framme var vi två veckor tidiga. Så det blev inget.

Istället blev det en mysig fika tillsammans med mina syskon och Marie med hennes vännina.

Skulle avrunda kvällen med ett glas vin tillsammans men en jag snackat med lite. Jag älskar att träffa nya människor så varför inte liksom.

Men klockan blev mycket och jag hörde inget ifrån honom så somnade tidigt igår.

Känner för att måla en tavla idag. Men har inga färger. Fett jobbigt. Måste gå och köpa sånna färg och duk. Men orkar inte.

Får se vad denna dagen har att erbjuda. Sol och kalla vinda kanske?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter på salongen vid Eriksberg med syskonen och Marie. Fixar håret, blev även lite färg på ögonfransarna. För att spacea till det lite!

Flyttat från Malmö och tillbaka Göteborg. Ska försöka komma iordning med allt och så. Men skjuter upp det lite till.

Snart dags att åka och träffa mina grannar ifrån Oslo. Innan dem åker tillbaka!

Ha de!

Likes

Comments

Vad våre en dag i skolan? Ja..skolbänken var jag vid idag.

Fick lära mig massor, bland annat hur man håller fast någon, brottar ner en osv.. Kände mig lite som en polis, kanske det man ska bli i framtiden?

Faktum är att jag är riktigt dålig på det här med att sitta och lyssna en längre tid. Blir mest trött och stressad. Så får nog skjuta upp pluggandet ett par år. Sedan jäklaf ska jag bli en såndär akademiker. Eller vad det heter..student kanske?

Likes

Comments

Efter att ha varit ute på tur i ett par dagar känner man sig lite mör. Ingen som kommenterat bloggen föresten. Fett dåligt! Hur ska Jag då veta vilka som läser?

Var och strosade på Köpenhamns gator häromdagen. Har varit där alldeles för lite det senaste. Faktiskt så har jag saknat det. Det är min favoritstad efter Paris och självklart Göteborg!

Föresten ses vi ute bland CPH gator den 4 maj? Kommer tillbringa hela dagen och natten där då!

Men idag blir det Malmö och träffa mina vänner som jag varit borta ifrån allt förlänge!

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg ner mot Skåne. Imorgon bär det av på ytterligare äventyr. Hel dag i Köpenhamn i övermorgon. Solen skiner utanför, det är kallt men en känsla av att våren äntligen är här finns ändå.

Planerar in saker som skall göras i maj, Alcazar, Malmö, Köpenhamn, familjeträffar osv. Viktor som normalt inte lägger planer längre har näst intill glömt av hur man gör. När allt sånt normalt planeras för en.

Mitt i allt kommer jag på att jag inte besökt tandläkaren på nästan 2 år. Kanske måste boka in det också. En tandblekning på det också kanske?

Det var väl nästan 4 år sedan jag gjorde det sist.

Och boka klipptid. Nu när håret börjar växa igen. Funderar bland annat på att färga det till grått kanske, bara för att det är lite ballt! Vad tycker du?

Sedan kan jag inte sluta tänka på den byxorna och shortsen som jag hittade på zara förra månaden.

Damn..min lön kommer inte räcka.. Någon som är sugen på att ge lite sponsrat? Vad som helst!

Likes

Comments

Uppsala igår, hemma i Göteborg idag!

Kollar igenom mitt photoalbum och inser att vintersäsongen har tagit slut. Ingen mer Thailand, ingen mer Mexico & inga fler kanarias.

Fast jag varit konstant jetlaggad & ständigt på resande fot, så har jag redan börjat sakna det. Galet att säga så!

Blickar framåt istället. Aldrig behöva packa väskan för fler än en dag. Ledig hemma i Göteborg. Ligga på klipporna i saltholmen. Det är ändå helt okey byte för ett tag!

Hej då vintern, och välkommen sommaren!

Likes

Comments

Ett par dagar senare, faktum är att jag har haft kasst internet.. Men nu är jag tillbaka. Är på Arlanda nu, efter ett par dagar runt om på kanarias och kap Verde.

Mexicon som jag skulle till blev utbytt till Spanien. Fler dagar i Göteborg blev det också.

Åker inte hem förens imorgon kväll. Tänkte passa på att träffa min kusin när jag ändå är här.

Det ska bli fett kul.

Men nu ska jag blunda ögonen lite.. Sådär klockan 23 på en fredagskväll. Vuxen? Snarare pensionär.

Likes

Comments

Påsken är över, min Mexico fick bli en kanarias ifrån Göteborg. Där jag checkar in idag. Ska bli fantastiskt skönt att ha fått vara hemma ett tag. Tänk att det bara är tre veckor kvar. Jösses!

Fick Faktiskt firat lite påsk iår också! Längesedan man firade någonting över huvudtaget. Så det var uppskattat.

Julen satt jag och kollade tv. Nyår firade jag ändå. Då livet kändes så lätt. Sen vad har vi för fler högtider? Hmm.. Ska tänka lite på den.

Hannisha! Efterfrågan om en youtube kanal finnes! Vi måste fixa!

Likes

Comments

Kommit hem ifrån en Thailand, kom på att jag varit där varje vecka i ett par månader. Ska bli skönt att komma hem snart. Hemma är jag nu. I Göteborg. Vår fantastiska stad.

Känner mig ensam, hade viljat komma hem till någon. Men sånt är väl livet. Fest och kärlek. Inget utav det finns nu. Knappt att jag känner igen mig själv. Ligger istället i min säng klockan 23 på en långfredag och är ändå ganska nöjd. Men det fattas något eller någon.

Tänker på framtiden. När jag blir stor. För gammal, det är jag redan.

När jag är rik och har min kärlek bredvid mig. Vi har våran villa i ett fint kvarter eller en lägenhet i stan. En hund kanske. En bil.. Men ändå ställer jag mig frågan?

kommer jag att vara kvar här jag är nu.. Om 10 år. Tragiskt att säga det, men antagligen är jag väl det. Fuck this, får helt enkelt göra det bästa av det istället.

Vad gör du om 10 år?

Likes

Comments