Då gör jag mig redo för en Thailand igen. Ska bli skönt att komma tillbaka. Åker sedan hem till Göteborg.så Malmö. Vi kommer inte att ses på ett tag.

Måste försöka sova ett par timmar till.. Annars kommer jag att vara helt förstörd när vi kommer fram imorgon förmiddag. Eller vad det blir.

Hade på mig en mössa igår. Har det aldrig för jag ser ut som en, Jadu..finns nog inte ens ett ord för det. Nej. Bara att inse. Jag är ingen mössmänniska på något sätt om ni förstår vad jag menar. I play with the other team.

Föresten. Flyttar tillbaka 100% till Göteborg i sommar! Fett glad! Majorna, Slottskogen, Linnégatan, avenyn akta er, ordningen är snart helt återställd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tar en trasa för att torka av ansiktet. Märker att jag har tappat skin. Jäkla skit, då har man börjat fjälla också. Visst. Jag brände mig ganska redigt i pannan men det är alltid surt att fjälla. Viktigt med solskyddsfaktor vilket jag faktiskt hade.

Nakenchock på bilden, men är bara tvungen att ge er bildbevis!

Får hoppa in i duschen och göra en ansiktsskrubb istället. För man kan inte se ut såhär!

Men ändå, idag är en fantastisk dag! Med solens vårstrålar som skiner och massa kärlek runt omkring en! Kun fantastisk dag idag!

Likes

Comments

Helt klart knullbar, pojkvänsmatrial, nej inte min typ. Akta muttan! Infekterade hårfickor. Varför nopprar du muttan? Vafan. Skit samma. Måste fixa håret. Ta på mig nya kläder ta en cigg och en kaffe kanske. Måste dra strax.

Morgonsnacket får vänta. Vi måste fånga dagen. Ta en fika och prata om annat intelligent. Varför är jorden rund? För att man ska kunna gå runt den. Nej jag vet inte.

Fan, tick tock.. We are late again, fabulous late of course.


Likes

Comments

Sätter på en kanna kaffe, känner kaffelukten sprida sig i lägenheten. Solens strålar skiner in genom fönstret. Sia tillsammans med Guettas dänga Bang My head spelas från högtalaren.

Våren står bakom hörnet. Den här känslan måste man bara tycka om. Vårkänslor! Kärlek! Glädje! Förhoppningar! Framtid! Värme!

Sätter på mig mina solglasögon som jag tar upp från min väska. Senast de såg solensljus var häromdagen i Thailand. Öppnar balkongdörren. Sätter mig ner och njuter av värmen. Bättra på brännan lite tänker jag och tänder en cigarett.

Fan vad skönt det är! Här vill jag stanna. Kollar telefonen och inser att det bara var 4 dagar sedan jag mötte de där ödlorna på hong. På lördag åker jag tillbaka. Men det här..det är bättre än alla resor. Njut!


Likes

Comments

Häller upp en gin & tonic. Luktar på den. 2 sekunder senare har jag däckat. Kul! Jag som hade sett fram emot att njuta av en liten GT. Gör om, gör rätt.

När jag vaknar inser jag att det regnar ute. Helt annat än vad det var igår. 35 grader i februari alltså. Ler och tänker på att vi närmar oss våren. Svensk vår. Svensk sommar. Fantastiskt! Men nu regnar det..

Ligger kvar i soffan, kanske ska upp och fixa kaffe? Eller ännu bättre hoppa i hannishas säng så hon vaknar. Det hade varit kul. Men då hade hon kanske blivit förbannad. Jäkla skit.. Känner mig fett rastlös! Vad fan ska jag göra nu rå?


Likes

Comments

Solen skiner som igår. Fortfarande varmt. Tar ett dopp i poolen. Fett skönt. Stannar där ett tag. Timmarna går.. Lägger mig i en solsäng och somnar.

Vaknar upp och inser att jag missat smörja in mig på ett par timmar. Damn, detta kommer inte gå så bra. Lägger mig i en hängmatta istället och hoppas på det bästa.

Klockan tickar på..dags för middag.. Tar på mig och börjar vandra bort mot restaurangen vid stranden som vi ska äta på. Fan, jäkla skit. När jag kollar på min hy efter att ha gått ett tag med en vit t-shirt inser jag att färgen inte är den man vill ha. Rödare än en kokt kräfta. Aloevera och aftersun får bli min räddning.

Ligger i sängen och inser.. Imorgon får jag nog använda brunpuder för att ingen ska ta mig för ett stoppljus. Fan..shit happened. Färg fick jag iallafall.

Tack mina vänner för ett fantastiskt stopp. Ni är guld värda!

Likes

Comments

Longtailbåten lämnar stranden, ut på havet. Svänger in vid ön som vi ska spendera dagen på. Solen skiner, varmt som fan. Först hitta en plats. Sedan ner i vattnet.

Fuck, måste göra nått. Tar en promenad, in i djungeln. Där..mamma pappa barn med en massa små kryp. Helvete. What to do? Tar fram kameran och tar ett kort. Backar några steg och går sedan tillbaka till min säkra handduk på stranden..

Sitter på balkongen med en cigg i ena handen och en kaffe står på bordet. Märker att någon kines står och kollar. Vad fan vill han? Aldrig sett en västerlänning? Snart tar han väl upp sin kamera. Då ska jag stå redo i en pose. I underkläder och lång t-shirt. Nej.. Går in istället.. Jäkla skit. Dörren har gått i baklås.
Likes

Comments

Börjar räkna timmarna.. Vad är klockan hemma, vad är den här?

Punkt. Äntligen i sol och värme. Njuter av en öl på balkongen. Nej där ljög jag. Ligger i sängen och är aptrött. Sovit ett par timmar.

Klockan är 22.10 hemma. Räknar lite, inser att klockan är 04.10 här. Fantastiskt. Slänger in en selfiebild som togs tidigare och får er tro att jag precis tog den. Somnar om och drömmer mig bort. Sawaaaadeeiiikaaaap Thailando. Då är man här igen.

Damn.. Det är ju Chinese New Year. Getens år tydligen. Happy new goat year. chingchong. Så nu blundar jag ögat och somnar..


Likes

Comments

Sitter jag på bussen. Är så sjukt trött. Ser fram emot imorgon när jag och min skånska partner in Crime åker till Thailand. Kan du tänka dig, då har vi varit runt halva jorden tillsammans, men för första gången har vi fått det på schema. Mexico, Las Palmas och nu Thailand.

Sedan stannar jag nog i Malmö en stund. Tror jag behöver det. Älskar Göteborg. Vill bo där. Men ibland är även den staden för liten för att man ska kunna försvinna ett tag och dessutom. Köpenhamn, jag har saknat dig. Dit ska får jag åka till nästa vecka.


Likes

Comments

Packa, fan ingen tvättid. Vad ska jag ha med mig? Smått bakis efter en spontanare på luckan igår. Carro, vi måste växa upp.

Tar min väska och åker ner till Malmö imorgon. Stannar där ett tag tror jag. Varför inte? Vill träffa mina vänner. Hanna. På onsdag kör vi Thailand. Sol bad och en sunsetzinga. Har gjort en lista. Längtar till sommaren.Likes

Comments