Dagens projekt blir att fixa lite på bloggdesignen. Så får kontakta min fabulösa it-konsult som skall fixa! To be continued.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

One two three.. Igår var vi på bio och kollade på filmen if I stay, vilken bra film. Precis en sån film som man vill kolla på nu på hösten.
Den handlade om en tjej som träffar en kille och sedan är med om trafikolycka. Klyschigt, men den var faktiskt väldigt bra!

För att byta ämne lite raskt sådär så läste jag på en skvaller blogg att Simone i G.R.L gick bort förra veckan. En grupp som verkligen var på väg att bli hur stora som helst. De har bland annat gjort wild wild Word med pitbull. Och deras senaste ugly heart.

Hon blev bara 25 år och hade hela sitt liv framför sig!

Tänk så fort livet kan ta vända eller ta slut. Som jag skrev tidigare, ta hand om varandra. Man vet aldrig var har förens man förlorar det.


Likes

Comments

Skrev ju tidigare att jag skulle berätta för er om min ångest. Då menar jag givetvis om ångesten jag hade häromdagen när den hemlöse mannen gick förbi.

För det fick mig att förstå hur bra vi faktiskt har det och hur lyckligt lottade vi är.

När mannen gick förbi så satt vi med våra irishcoffee och hade det mysigt, klagade på att det var kallt och alla våra problem..

Men den stackars hemlöse mannen, som gick förbi, som inte ens hade ordentliga kläder, hans historia är säker jätte intressant att lyssna på, säkert mycket mer intressant än våra 20-någonting kärleksproblem.

För jag tror inte att det var hans dröm när han var liten, att sitta på en bänk i stan med sin tygpåse.

Så mina vänner, ta hand om varandra och era medmänniskor, en dag är det kanske du som behöver hjälp. Tänk på det!

Träffade den hemlöse mannen lite senare igen, när han satt på den kalla gatan, så han fick mina sista kontanter jag hade. Det kändes lite fel att ge pengar sådär, men det var inte mycket för mig men blev en stor skillnad för honom.


Likes

Comments

Läste på en blogg att man ska våga att trixa och fixa med modet och kläderna så man får sin egen personliga stil, så här har ni dagens outfit bild ifrån mig. Nu bär det av mot city!

Huvudbonad från NK

halsduk från ZARA

solglasögon från VANS

Halsband från UNKOWN

Likes

Comments

Som jag sa tidigare, var jag lite bitter över shoppingen, men så hittade jag ett illum här i Oslo. Detta varuhus var jag ett par gånger i Köpenhamn i vintras, men hade väl egentligen inte råd att köpa någonting där. Men så hittade jag ett doft ljus som jag bara var tvungen att köpa, var inne på Gant precis innan som hade ett liknande ljus med det skulle ha 450 norska kronor för det, det blir väl dryga 480 svenska. Lite i över pris för min smak.

Nu på kvällen satt jag och drack en Irish coffee på champangerian då en dansk dam kom fram till mig. Hon sålde fina små burkar som man inte kan använda till mer än prydnad, men det var så fina. Hon sålde de ganska dyrt men hon samlade in pengar till ett barnhem i Burma.

Då en hemlös som såg ut som på film tidigare hade gått förbi och jag fått lite ångest över hur bra vi faktiskt har det så var jag bara tvungen att köpa dem.

Dessutom skall jag och min vän Hannah gå på en meditations session med henne någon dag och lära oss meditera, spännande!

Berättar mer om min ångest imorgon, till dess god natt.


Likes

Comments

Vaknade upp i morse ur min fantastiska skönhetssömn och kände gör att shoppa! En perfekt shoppingdag, lite halv sol, fruktansvärt kallt och onsdag.

Gick runt här i Oslo, in på zara, cos, h&m..

Vad hittade jag?

Inte ett skit typ! Så himla bitter! Tur är väl att det finns vin. Det är en sann vän som alltid finns där, när man är glad eller ledsen.

Blev ett par solglasögon ifrån Vans iallfall, tur ar väl det annars hade jag börjat gråta!


Likes

Comments

Gick förbi en kyrkogård i Göteborg för ett tag sedan, budskapet var väl ganska tydligt. Men känner inte för att det är något varmt välkomnande där inte.
Blir faktiskt mer skraj över det, och kommer inte att vilja besöka den inte!


Likes

CommentsHörde att hatt är ganska retro till hösten, vet inte vad jag ska tycka om det. Kanske på någon annan, helt enkelt.

Likes

Comments

Då var söndagen äntligen över här i Norge och resten utav världen. Tur var väl det för ett tag trodde jag att jag skulle Hoppa ifrån fönstret.

När söndagen nu är över har vi gått vidare till måndag. Vilket betyder att idag skall vi till stan och shoppa! För min del blir det till att fönstershoppa då jag inte får lön förens på onsdag. Då hinner jag lägga upp en plan på vad jag skall köpa tills då. (Visste ni förresten att fönstershoppa är mer effektiv träning än att gå på bandet på gymmet samma tid? Nu vet ni!)

Har ju låst in alla mina höstkläder i ett förråd och tappat bort nyckeln så jag behöver verkligen köpa nytt! Kollat runt lite och dolce & gabanna kör på fina mönster som i våras, dock mer mot medeltiden än änglar som förr. Mycket mörkt och rött verkar gå hem.

Kollar jag ut på gatan så verkar endast ett par taighta jeans, kofta med ett par gympa skor som helst skall vara i en så lysande färg som möjligt gå hem. Men nu ligger ju även Norge 10 år efter Sverige med mesta..

Har ni några bra tips?

Likes

Comments

Hela kollektivet ligger bakfull ifrån gårdagens bravader. Jag själv har varit vaken sen sju imorse..

Söndagar i Norge är inte som söndagar hemma. Här förstår ni, är allt stängt, till och med Ica. Så för att fördriva tiden idag har jag tvättat och städat..tvättat och städat..kul liv!

Vi åkte en sväng till Ikea igår också. Det är lite av ett måste när man bor "utomlands" även om det nästan är som Sverige.

För visst, har ni inte tänkt på det? Typiska svensken som har flytta ifrån Sverige eller är på en längre resa, kommer på något sätt alltid till Ikea och deras köttbullar. Eller hur?!Likes

Comments