Tänkte fortsätta lite på spåret med pengarna. Ett sätt att tjäna dem är faktiskt på att spara dem!

Tror det eller ej, men du kan faktiskt tjäna rätt mycket på att bara se över vart du lägger pengarna varje månad.

Exempelvis, kan du kolla egendom dina försäkringar.. när jag gjorde det senast uppmärksammade jag att jag hade två stycken hemförsäkringar samt två livförsäkringar. Något jag absolut inte behövde.

Ett annat sätt som jag vet kostar mycket från den tiden jag bodde i villa är uppvärmning i huset. Här kan det istället vara en god idé att investera i något för att få ner kostnaderna. Bergvärmepump fixade vi i varje fall, vilket fungerade utmärkt för oss när vårt hus låg på en bergsgrund. Men det finns såklart fler olika varianter på värmepumpar man kan välja.

Andra saker i vardagen är att man skall tänka på vad man lägger pengarna på? Är det verkligen värt att shoppa 4 av den tröjan som du vet aldrig kommer använda?

Och när man nämner det..hur många tröjor med prislappar har du inte hängandes i garderoben? SÄLJ!

Ni hade blivit förvånade på hur mycket ni faktiskt kommer att spara, bara genom att tänka och kolla över sina utgifter!


#pengar #spara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag funderar på hur man lättast kan tjäna pengar genom att bara använda sig utav sin smartphone.

Det borde i praktiken vara rätt så enkelt, har testat att göra lite undersökningar osv. Men inget som ger mig något.. För att vara helt ärligt, så somnar jag oftast.

Men.. Har funderat lite.. När man var liten och kollade på filmer som gick på tv, fanns det alltid någon wallstreet gubbe som var så framgångsrik.

Alltså, det är inte så att jag vill bli miljonär, ibland känns det bara som om att jag har mycket tid till övers. Varför inte bara göra något med den då?

Så.. För att komma tillbaka till min smartphone. Är det någon som vet hur tradeing (heter det ens så?) fungerar och är det lätt att använda sin telefon som verktyg?

Rätt kluven asså..

Likes

Comments

När man får spendera stunder som dessa med sina vänner, då kan man inte vara annat än lycklig! Tack för en trevlig kväll igår! En kväll vi sent kommer att glömma!

Likes

Comments

Jag tycker själv att jag är rätt duktig på att dansa
Ikväll gick jag till ett ställe som ligger bredvid där jag bor.. I Göteborg alltså... Kizumbo! Sjukt var man kan..första kvällen jag inte kände att jag kunde något, ingen takt över huvudtaget.. De ägde! Vilken känsla de har! Fuck! Musiken i benen..drar loss. Dem äger. Men de bryr sig bara om känslan.
I fell in love ..literally!

Likes

Comments

Hur vackert är det inte att ha den här utsikten när man är påväg hem ifrån jobb?

Likes

Comments

Ni vet det där jobbiga när mobilen dör och man vill ta massa bilder? Det hände mig igår när vi firade West Pride.

Men det är väl inte det jag vill ta upp utan varför det fortfarande är så viktigt att ha en festival som denna.

Pride är för alla människor och bokstäver, HBTQ men även för alla som vill stå upp för alla människors lika värde.

Jag vet att det är många som stör sig på Pride, de straighta behöver inte springa runt i ett tåg och skylta med sin sexuella läggning. Så varför skall dem där. Ja dem där göra det?!

Men. Som jag skrev, Pride är till för alla, även till dig som inte behöver springa runt och visa hur straight du är.

För faktum kvarstår. Att vi har kommit långt med att acceptera varandra men vi har inte kommit helt i mål än.

På stans mest centrala läge, bredvid nattklubbar och restauranger fann vi årets Pride park. Klockan 20.00 börjar människor som bor ovanför nattklubbarna längst avenyn klaga på ljudnivåerna som kom ifrån parken.

Ett argument jag hade kunnat köpa. Om det inte var för att dem aldrig klagar på nattklubbarna som spelar musik nätterna långa.

Eller som när jag skulle på en nattklubb på samma gata, får höra av vakterna att det är gaytema ikväll. Och 4 killar lämnar kön och tycker att det var dåligt att bögarna ska ta så mycket plats.

Så till alla er, jag hoppas att vi ses på nästa års Pride. Så tar vi en öl och njuter av livet istället för att klaga & hata.

Är du på?

Likes

Comments

Jag minns när jag var liten och min syster började sälja kvällstidning genom att knacka på folks dörr. Hur avundsjuk jag var. Hon hade fått sitt första jobb och tjänade egna pengar.

Hon hade ett mål, det var att spara till ett guldpass på Liseberg.

I min avundsjuka började jag hjälpa kompisar att dela ut reklam så att vi kunde dela på pengarna som tjänades in. Varför jag inte bara började själv vet jag inte..

Trots tappra försök att gå upp tidigt på morgonen la jag det snabbt på hyllan och började jobba på en godisaffär istället.

Allt för att jag också skulle ha råd med ett guldpass när säsongen skulle börja.

Det viktigaste var att vi hade ett mål, jag och min syster. Vi lärde oss att ingenting är gratis här i livet utan att man måste kämpa för att uppnå det.

Det handlade egentligen inte om pengarna i sig, det handlade om att vi skulle klara oss själva.

Jag tycker själv att det är viktigt att man lär sig tidigt att man kan sätta upp mål för sig själv. Exemplevis genom att sälja kakor med klassen för att åka på klassresa, eller med laget man spelar med för att kunna åka på någon turnering.

Hittade en sida där man kan komma igång med ett sånt projekt, för att hjälpa ungdomar att tillsammans nå något mål som måste finansieras. På www.kakservice.se är det rätt lätt att komma igång. Jag kan även tipsa om chokladbollarna som man kan beställa där, de är helt sjukt goda!

Likes

Comments

God kväll, god eftermiddag.. Eller vad ska man säga? När man kan ha solglasögon på sig fortfarande fast klockan snart slår 2100. Den här dagen skall jag minnas tillbaka på i vinter när solen går ner innan 1600 på kvällen.

Veckan som kommer väntas westpride här i Göteborg. Har inte ens hunnit kolla programmet än! Någon som har några bra tips?

Likes

Comments