Virkelig motivert

Jeg kjenner at jeg er mer motivert enn noensinne til å få orden også på kroppen og helsen min. Den psykiske helsen har stått i fokus, men nå er det på tide å ta tak også i det fysiske. Det psykiske og fysiske henger jo sammen, men dersom man ikke har det bra psykisk, klarer iallefall ikke jeg å leve slik jeg burde. Det har blitt mye trøstespising opp gjennom årene, og jeg har prøvd å ta tak i det gang på gang, men først nå føler jeg meg virkelig motivert. Trøstespising og vektoppgang bidrar ikke akkurat til at man føler seg bedre, snarere tvertimot.

Jeg har aldri tatt tak slik jeg har gjort nå. Å gå til det skritt å få profesjonell hjelp i form av cryoterapi - det hadde jeg aldri trodd jeg kom til å gjøre. Men det er jo ikke noe hokus pokus, jeg må gjøre en jobb utenom behandlingene. Har bestemt meg for at jeg skal følge en kostholdsplan som jeg har fått via Mind Your Body. Det er helt normal, sunn mat. Det er en lavkarbodiett, men ikke av den ekstreme sorten. Den tenkte jeg at jeg skulle begynne på i neste uke. Da er det lagt opp en plan for hver dag. Jeg kunne begynt på den idag, men jeg er opptatt av at jeg ikke skal haste avgårde. Jeg har allerede gjort noen endringer. Drikker mer vann og spiser mer grønnsaker. Jeg tenker mer over hva som gjør at jeg blir så oppblåst. Har f.eks ikke drukket melk siden jeg var på behandlingen. Så tar jeg Oxytarm-tabletter. På denne måten tar jeg det veldig gradvis. Har selvsagt ikke spist noe snop heller. Men - som terapeuten sa - det er viktig å tillate seg en liten utskeielse en dag i uken. Ellers kan det bli vanskelig å holde fokus.

Så jeg har troen på at det skal gå denne gangen. Vet det blir tøffe perioder, men når motivasjonen er der, så skal det gå bra. Så kanskje jeg er på et bedre sted også fysisk når det blir klart for innflytting?

The sky is the limit...

  • Diverse
  • 110 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229