Ville tilstander

Det blir mye julesnakk her for jeg er altså kommet i en voldsom julestemning. Tror ikke jeg har vært så tidlig ute med pynting noensinne, har som oftest klart å vente til advent. Og selv da har pyntingen begrenset seg til kun å henge opp adventsstjernen.

Jeg kom i enda mer julestemning på jobb i dag. Vi satt og skåldet mandler mens julemusikken strømmet ut av mobilen. Neste fredag skal vi nemlig ha vårt årlige arrangement med gløgg og pepperkaker til studenter og ansatte. I tillegg har vi kjøpt inn litt annen lektyre enn det vi vanligvis har i hyllene våre. Det pleier å være et populært innslag midt i eksamenslesingen.

Jeg så noen bilder i dag som virkelig sjokkerte meg. Bilder av en menneskemengde som stormer inn i det en butikk åpner. Folk på utkikk etter varer til reduserte priser, mister fullstendig hode, og noen slåss til og med! Det er kø og trengsel, og folk risikerer rett og slett å bli tråkket ned.

Jeg synes dette er fullstendig galskap og hadde vært flau om jeg hadde sett et slikt bilde av meg selv. Er det virkelig verdt det? Jeg ser opp til de butikkene som ikke ønsker å være med på denne galskapen, og som heller velger å boikotte hele Black Friday. Eller Blakk fredag som jeg så noen hadde kalt det ;-) Må si jeg synes det navnet hadde passet bedre.

I morgen skal jeg kanskje en tur til sentrum og se på Pepperkakebyen. Så er årets julemarked åpnet og dit må jeg også innom en tur før jul.

Men nå er det først fredagskveld og jeg skal slappe av foran tv-en. Jeg bevilget meg en lur i ettermiddag - sov sååå godt! Ønsker dere alle en riktig god helg - den siste i november 2019.

  • Tanker
  • 110 visninger

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Lov å være i julestemning nå, desember er bare noen dager unna og i dag snødde det til og med 😊 En riktig så god helg til deg også! 🤗nouw.com/siljekjenslevar
mammatetheo
mammatetheo,
Helt lov tenker jeg 🎅❤ julen nærme seg og tenk allerede første advent på søndag. nouw.com/mammatetheo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229