Vil dere bli litt bedre kjent med meg? Del 1.

Jeg har fått lov å "knabbe" disse spørsmålene fra @tonevinningland. Hennes innlegg del 1 og del 2 kan dere lese HER og HER.

1. Where would you like to be in 5 years?

Jeg håper jeg fremdeles bor her på Møllen.

2. What was the experience that impacted you the most in your life?

Det er vanskelig å bare trekke frem en spesiell hendelse. Som de aller fleste har jeg opplevd mye på godt og vondt. Jeg vil helst tro det beste om folk, men har opplevd å bli sviktet, noe som har preget meg en del. Litt vonde barndomsminner har ført til at jeg har slitt med lav selvfølelse og dårlig selvtillit. Skal jeg likevel trekke frem noe spesielt, må det bli det jeg har gått gjennom de siste 4-5 årene. Overgangen fra å være helt avhengig av andre til å bli selvstendig. Sånn sett er det nok valget mitt om å gå til psykolog som har hatt den største innvirkningen på mitt liv.

3. What type of relationship did you have with your parents?

Jeg har et veldig nært og godt forhold til mine foreldre idag. Det har nok vært perioder der de har følt de har sett lite til meg, men jeg klarte ikke forholde meg til andre (selv ikke nær familie) i tiden jeg var dårlig psykisk. Da holdt jeg avstand. Det var også tider der jeg slet en del med vonde minner fra oppveksten og jeg klandret mine foreldre for det. I ettertid ser jeg at foreldre er bare mennesker de også - alle kan gjøre feil. Og de har sine barndomsopplevelser som de bærer med seg. Man er alle et produkt av det man har opplevd. Jeg har derimot aldri tvilt på deres kjærlighet! Jeg har lært masse av mine foreldre. Jeg hadde ikke klart meg uten dem! Den støtten de har gitt meg - den er uvurderlig. Er så ufattelig glad i de! I dag har jeg ingen problemer med å si at de er verdens beste. Vi har omtrent daglig kontakt.

4. Would you be with someone who doesn’t have the same beliefs as you?

Ja, hvorfor ikke? Jeg er ikke kristen, men respekterer at andre har en tro. Om de er kristne, muslimer, hinduister eller hva - bare de respekter og behandler andre mennesker bra er det som betyr noe for meg.

5. How would your best friends describe you?

Det var det da... Snill og omtenksom vil jeg tro de sier. Empatisk. Litt vel impulsiv til tider kanskje. Sta og litt påståelig hehe. Kunnskapsrik og intelligent. Litt naiv og godtroende. "Kan alt om de kongelige".

6. Do you usually follow your heart or your head?

Oi! Den var vanskelig. Det kommer kanskje litt an på hva det gjelder. Jeg lot kanskje følelsene styre mer før.

7. Would you put your family or your friends first if you had to choose one?

Mine næreste venner er som familie for meg. Noen av de er også familie siden vi er kusiner :-)

8. What did your last relationship teach you?

Masse! Men en viktig lærdom er hvor viktig det er å sette grenser for seg selv.

9. What do you think of online dating?

Det er sikkert helt ok det. Men nå er ikke jeg så glad i det å date...enten det er på nett eller i det virkelige liv. jeg trives så godt på egenhånd. Men skal aldri si aldri!

10. Do you prefer dating just one person and see where it goes or dating multiple people until you make a decision?

En hadde holdt lenge!

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Så fine svar! Artig å lese slikt om andre 🤗
nouw.com/jgl
vibeke
vibeke,
tonevinningland
tonevinningland,
Åhh så fine svar Vibeke <3 og takk for at du linker til mine innlegg 😉
nouw.com/tonevinningland
vibeke
vibeke,
Takk! 😘 Selvfølgelig! Vi hjelper da hverandre 😁
nouw.com/vibeke