Våknet migrenefri og ute er det strålende sol!

Å våkne migrenefri en lørdag er ikke hverdagskost. Som oftest er det nettopp på fridagene migrenemonsteret slår til. Så derfor setter jeg ekstra pris på de dagene jeg våkner opp symptomfri. Når det i tillegg er strålende sol ute, kan det nesten ikke bli bedre.

Jeg kom meg derfor opp tidligere enn jeg pleier en lørdag. Har ikke kommet så langt da, men var ute en kjapp tur med hundene (passer Marcoen) før de og jeg fikk frokost. Nå tenkte jeg at jeg skulle stelle litt pent med meg selv, ta en ansiktsmaske og bare gi meg selv en fin og rolig morgen. Nå som det er kaldere ute, blir huden min tørrere og trenger derfor litt mer pleie.

Marco gjorde stor suksess da jeg hadde besøk av Tone og sønnen i går. Han gikk virkelig inn for å sjarmere og det tror jeg han klarte ;-) Jeg gikk ut da de kom for de var litt usikre hvor de skulle gå, og ble møtt med en god klem. Tone er en varm og veldig koselig dame, og jeg kan ikke understreke nok hvor kjekt det var å treffe mennesket bak bloggen.

Vil gratulere Jonas med dagen! Håper han får med seg en premie hjem i dag på selveste 13-års dagen!
  • Tanker
  • 106 visninger

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Kjempegodt å våkne for deg uten migrene, og dagen blir jo mye, mye bedre. Smelter av å se på bildet av hunden <3 <3 <3 😊 Kjempenydelige øyne 😊 Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene nouw.com/nadixie
FruLea
FruLea,
Så bra at du slapp migrene i dag❤️ Ha, Tone er virkelig en fantastisk god person🥰🥰nouw.com/frulea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229