Tur til Lyreneset

Nå har Embla og jeg vært ute og gått i to timer i solen. I dag ble det tur til Lyreneset - et friluftsområdet her på Laksevåg. Det er likevel et godt stykke å gå fra der jeg bor, men det er god trim.

En del av veien går langs trafikkert vei, men med musikk på øret gikk det greit. Jeg går a l d r i med ørepropper ellers når jeg når på tur - da er det andre lyder jeg ønsker å høre. Men trafikkstøy er ikke blant dem. Så jeg gikk i bra tempo og da hjelper det å høre på musikk. Det var en del folk ute og gikk, men de gikk helst to og to, og noen alene. Det var også folk på Lyreneset, så da holdt jeg avstand. Holdt meg for meg selv.

Det er så nydelig utsikt fra Lyreneset. Jeg satte meg ned på et berg og bare nøt stillheten. Satt der en liten stund til jeg begynte å bli litt kald, og det var ikke så rart for jeg var blitt ganske så våt på stumpen. Så da ruslet vi langsom hjemover.

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Kjemepfine og nydelige bilder 😊 Ser ut som du hadde en koselig gåtur 😊 Var ute og gikk en tur jeg også, og det var kjempegodt. Været var jo så fint med sol fra skyfri himmel, og da er det godt å komme seg ut 😊 Etterpå gjorde jeg styrketrening med vekter og strikk 😊 Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene https://dixierose.blogg.no
nouw.com/nadixie
vibeke
vibeke,
Godt å komme seg ut litt ja 🤗
nouw.com/vibeke
tonevinningland
tonevinningland,
Fine Embla da 🥰 tror mesteparten var ute i naturen i dag 😊
nouw.com/tonevinningland
vibeke
vibeke,
Ja, det virket sånn selv om det ikke var mange der jeg var 🤗
nouw.com/vibeke
FruLea
FruLea,
Så flotte bilder☺️ Jeg var og ute i går, 5 timer ute på Fjøløy i Rennesøy sammen med familien. Var helt nydelig ute i går🌸
nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
Det var det 🤗 og det virker som dere også hadde 👍🏻
nouw.com/vibeke