Trykkende

Jeg har sovet siden jeg kom hjem fra jobb. Ikke det lureste, men jeg har vært ekstremt trøtt i dag. Kroppen har vært tung, hodet likeså og det blir ikke bedre av at det er 26-27 grader på kontoret. Jeg sitter helt i ro ved pc’en og svetten bare renner. Det ER tungt å komme i gang etter en ferie, men enda tyngre blir det når det ikke er luftsirkulasjon og ingen muligheter for å åpne vinduet. Mitt vindu vender ikke en gang ut, men mot et slags atrium. Det er vel ikke et atrium i ordets rette betydning, men vinduet vender iallefall ikke ut mot det fri.

Nå er det blitt overskyet ute så det varer vel ikke lenge før det braker løs. Det virker trykkende.

I morgen er det allerede én uke siden turen til Damsgårdsfjellet. Det var også min siste tur før ekstremvarmen kom. Men jeg skal fortsette, og det er heller ikke siste gangen jeg er på Damsgårdsfjellet.

Og der begynte regnet!

Utsikt fra Damsgårdsfjellet

  • Diverse
  • 126 visninger

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
I dag har vi hatt det betraktelig mer levende temperaturer. Det har vært kjemepfint vær med sol fra blå himmmel, ca. 20 grader.

Når det blir for varmt blir det tykkende, vi i Norge er jo ikke så beredt for en slik varme siden vi ikke har så mye aircondition som de har i varmere strøk.

Det er jo håpløst å sove godt på nata når det er så trykkende temperatur.

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
VeraLynn
VeraLynn,
Huff jeg føler med deg, for en ting er det at det er varmt ute, men inne... På jobben hos meg er det akkurat motsatt, vi må kle på oss når vi kommer inn. Sitter ofte med kjukk jakke og fingervanter om sommeren 🥶 I dag har det vært så kjølig og deilig her i Oslo, og jeg nyter det 😉nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229