Trengte en time-out

I ettermiddag måtte jeg kapitulere og tillate meg selv å ta en liten lur. Jeg har vært skikkelig trøtt i dag og det er jo ikke rart. Det gikk i ett i går og det ble sent før jeg kom meg hjem, så da får jeg det igjen. Men ville uansett ikke vært den dagen foruten.

Til tross for at jeg var trøtt, hadde jeg seriøse planer om tur, men i dag har det regnet store deler av dagen. Var egentlig litt ufyselig så da droppet jeg det. Håper på en liten tur i morgen i stedet.

I dag er det forresten akkurat 1 måned siden Embla kom til meg. Én hel måned! Tiden går så fort. Altså, vi er over halvveis i september. Det mørkner tidligere og tidligere om kveldene, luften er skarpere og naturen er i full gang med å skifte farge. Minner meg også på at det snart er tid for å skifte til vinterdekk. Må ha nye dekk - alltid veldig kjekt å vite hva pengene skal gå til. Sukk.

  • Tanker
  • 128 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Deilig med litt timeout innimellom for å hente seg inn igjen. Huff ikke snakk om vinterdekk, jeg må kjøpe to nye til forhjulene så det gruer jeg meg til... Nok en ugift i tillegg til kronen som jeg ikke hadde regnet med at jeg trengte. Håper dagen din i dag blir fin ;o)) nouw.com/veralynn
elevele
elevele,
Gratulerer med 1 måneds jubileum til dere <3

Jeg må også ha nye vinterdekk nå og til våren må jeg ha nye sommerdekk også- bahh!!! Ja ja, enda godt penge skal brukes til noe.. Dobbel bahhhhh!

Nå i disse mørketider blir de fine turene i skog og mark forbeholdt helgene, for jeg er nesten ikke hjemme før det er mørkt. Enn så lenge går det greit, men det blir fort mørkt etter at man har kommet seg hjem, skal lage middag og så komme seg ut på en litt lenger tur med hundene (de får enten bare en liten tissetur ut i hagen, eller en ti minutters runde rundt nabolaget når vi kommer hjem) 😊
nouw.com/elevele
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229