Tidlig oppe i dag

Jeg våknet før kl 6 i dag og fikk ikke sove noe mer. Lå en god stund, men tenkte at dette var ingen vits, så da sto jeg opp. Kvart over 7 på en dag jeg har ferie! Men kan jo legge meg nedpå senere om jeg føler for det. I dag tenker jeg nemlig å holde meg i ro her på Valle. Kroppen må restitueres etter anstrengelsen i går. Jeg kjenner det godt, men det kunne så absolutt vært verre. Og det gjør i grunnen ingenting å ha litt "ondter" når jeg vet grunnen til de.

Neste gang jeg går her vil jeg også ta turen bort til dette tjernet som skimtes på bildet. Nipetjørna som det heter. Jeg har sett bilder fra det og det er virkelig en perle. Akkurat i går hadde jeg mer enn nok med å komme meg til hytten hehe.

Er flere hytter i området, bl.a Laksevåghytten. Kunne tenkt meg å gå dit også jeg når jeg er i siget :-) Vet ikke helt om Laksevåghytten er åpen hele året, men Viggohytten er åpen hver søndag fra september til juni. Da kan man få kjøpt vafler, kaffe og annen drikke.

Som sagt; i dag blir det avslapping. Jeg håper det finværet de lovet kommer i dag slik at vi kan sitte litt ute og kanskje få ørlite sol på kroppen. Jeg har lånt meg en bok som jeg tenkte å begynne på i dag.

Herregud, så deilig det er med ferie!

Liker

Kommentarer

Polarlykke
Polarlykke,
Ha en fantastisk dag 😊nouw.com/polarlykke
vibeke
vibeke,
Takk - i lige så 🤗nouw.com/vibeke
frodith
frodith,
Jeg våkner alltid kl 6 jeg, hverdag som ferie 😃 Får mye ut av dagen 😊frodith.blogg.no
vibeke
vibeke,
Jeg er et ekstremt b-menneske 🤗 selv om våkner tidlig, så sovner jeg fort igjen. Men ikke idag og det var i grunnen deilig å stå opp da 👍🏻nouw.com/vibeke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229