Det er definitivt høst. I går så jeg fuglene dra og jeg forstår de så godt. Tenk å kunne fly bort fra alt regnet og alle høststormene. Vet ikke om det karakteriseres som storm det vi har hatt. Neppe, men her som jeg bor har det i hvert fall blåst godt de siste kveldene. Minner meg om at jeg må få terrassemøblene ned i boden snart. Synes ikke det er så lenge siden jeg hentet dem opp...

Det lynte og tordnet i går også, men det gikk heldigvis fort forbi.

Heldigvis er ikke høsten bare slik. September og oktober pleier være nydelige måneder her i Bergen. Eller er det bare slik at vi har en tendens til å glemme det som ikke er så bra? Mulig det er slik at når vi først har fine dager, så lever vi lenge på de.

Det blir i hvert fall tidligere mørkt på kveldene nå. I morgen er det bare 4 måneder til jul. Tenker jeg 4 måneder bakover, kommer jeg til påsken og den fryktelige tiden da jeg mistet Thea. 4 måneder er ikke lang tid. Og om ikke lenge er julebrusen og kakemennene på plass i butikkene, noe jeg synes er galskap.

Embla og jeg har vært på dagens første tur - det ble en runde på omtrent én time. Vi gikk ned i parken til Kommandantboligen og så langs elven mot havnen. Derifra gikk vi opp mellom noen hus til skogen, og så tok vi skogen hjem. En fin runde. Noe bløtt og grisete, men i dag hadde jeg kledd meg godt. Kom det regn? Nei. Kanskje to-tre dråper i starten av turen, ellers intet. Likevel var jeg søkk våt da jeg kom hjem - av svette!

Mye vann i elven som dere ser. Har aldri sett så mye her. Vi gikk selvsagt ikke over, men fulgte veien langs med elven.

Liker

Kommentarer

VeraxxLynn
,
Høsten er en fin tid, med alle de fine fargene... Vi har hatt kraftige vinder her i Oslo de siste dagene også, i tillegg til kraftig regn som kom og gikk. I dag har det vært varmt, og jeg har sittet noen timer ute i solen 😉 Flotte bilder fra turen deres 🥰nouw.com/veraxxlynn
hverdagenformeg
,
Veldig glad i høsten jeg. Kan være mange fine dager, med fint vær og flotte farger!
Fine bilder. 😀 God helg!
nouw.com/hverdagenformeg
IP: 82.99.3.229