Takk for det gamle!

Da er vi kommet til årets siste dag. Jeg våknet med en ekkel hals, er det ikke typisk? Jaja, det skal nå ikke legge en demper på stemningen uansett. Jeg drar ut til Li i fem- halv seks tiden tenker jeg. Ihvertfall i god tid før stormen kommer og stenger broen.

Ennå er det stille ute, men om ikke mange timene braker det nok løs. Ingen nyttårsaften uten en storm, hva? Vi begynner jo å bli vant til det. Håper bare folk tenker seg om når det skal skytes opp fyrverkeri. Det er slettes ikke sikkert alle kan skyte opp, kommer an på vindretning.

For to år siden skrev jeg et innlegg om dette med dyr og fyrverkeri. Det kan dere lese HER. Vet at mange bare fnyser av det og det kommer jeg aldri forstå. De som har hatt en hund eller en katt som er så redd at det bare skjelver og peser, og bare vil krype inn i deg, vet hva jeg snakker om. Det er jo ikke snakk om å ta fra noen gleden ved å skyte opp en rakett, men hold dere til den tiden dere faktisk har lov til å gjøre det! Kan det være vanskeligere enn det? Men det er jo tydeligvis det for jeg har hørt flere smell de siste dagene. Nei, hensyn er visst vanskelig å ta.

Bare på den tiden jeg nå har skrevet disse linjene, har det begynt å blåse opp litt ute. Huff, og jeg som ut!! Er vel bare å vite tennene sammen og friste skjebnen. Men først vil jeg takke for det gamle. Tusen takk til alle dere som leser bloggen min! Takk til gamle venner og nye venner for hyggelige kommentarer i året som snart er slutt. Jeg setter stor pris på dere alle. Og selv om jeg ikke ser frem til dagen i morgen og det at jeg snart må rydde bort alle juletingene, så ser jeg jo frem til det nye året. Håper det blir et godt år for oss alle!

  • Tanker
  • 238 visninger

Liker

Kommentarer

KariMaritas
KariMaritas,
Godt nytt år 🎉nouw.com/karimaritas
Aaron
Aaron,
Takk, takk! Ja, jeg gikk over til Wordpress i august, ble så lei av all reklamen som man ikke blir kvitt på bloggen, og designet mitt hang seg opp hele tiden, så da var det farvel for meg. Er veldig fornøyd med byttet da 😊okerari.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229