Sove godt, lille vakre Mimi ❤

Det gikk ikke den veien vi hadde håpet... Mimi ble syk i forrige uke. Hun ville ikke spise og var slapp. Min søster tok henne til dyrlegen og det viste seg at Mimi for andre gang hadde fått fettlever. Da er det veldig viktig å få de til å spise. Hun fikk både kvalmestillende og appetittvekkende, men ble ikke bedre. Det siste døgnet lå hun inne på klinikken for å bli sondeforet. Dessverre hjalp heller ikke det og tilstanden hennes ble forverret. Hun hadde full leversvikt.

Så idag måtte min søster ta den tunge beslutningen og la Mimi få slippe. Jeg var med. Selv om det var tungt, ble det likevel en fin stund. Hun hadde frest til dyrlegene når de skulle mate henne, men virket som hun kviknet til da hun så Ragnhild. Ragnhild fikk kose med henne og Mimi malte. Så stunden ble så bra som den kunne bli.

Lille, rare Mimi ❤ Jeg ble veldig glad i deg selv om det er først de siste månedene jeg har sett deg mer jevnlig. Du var så spesiell, elsket å leke med hårstrikk og være ute. Du likte til og med snø! Det er tungt å tenke på at du ikke skulle bli så gammel.

Føler med deg, Ragnhild ❤

  • Sorg
  • 125 visninger

Liker

Kommentarer

lecaptif
lecaptif,
Nei. åååå. Det er alltid så trist når noen i familien går bort. Føler med deg, håper det går bra <3nouw.com/lecaptif
vibeke
vibeke,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229