Siste dagen i september

Vi er kommet til siste dagen i september. Oktober står for døren og det er under 3 mnd igjen til jul. Kakemennene er allerede på plass i butikkene, noe jeg blir like sjokkert over hvert eneste år. Tenk så kjekt det ville vært om de kunne vente til i slutten av november, slik at man ikke var lei julen når den omsider kommer. Er vel ikke lenge før julereklamene kommer på tv heller...

Jeg har ikke hatt et sånt godt forhold til julen de siste årene. Tidligere syntes jeg førjulstiden var en koselig tid. Jeg stresset ikke med gavene og koste meg når jeg satt hjemme og pakket de inn. Elsket å pynte i huset med små nisser og selvsagt masse lys.

Noe skjedde da jeg ble syk. Plutselig var ikke dette en høytid for meg. Alle skal jo være glade og forventningsfulle, ikke sant? Jeg var ikke glad, og alt ble bare stress. For noen år siden var jeg veldig langt nede, og julen fortonte seg bare som en eneste lang, vond mørketid. I fjor ventet en masse forandringer rett før jul, og det grudde jeg meg voldsomt til. Ønsket bare at tiden skulle fly fort forbi. Desember, januar og tildels februar var tunge måneder.

Jeg må bare innrømme at jeg er veldig glad for at den tiden er forbi. Og jeg har kommet meg helskinnet igjennom. Jeg gruer meg ikke like mye til julen i år. Og jeg vet at neste år vil bringe meg mye nytt og spennende. Mye av 2017 vil nok gå med til planleggingen av min nye leilighet. Og planleggingen er jo halve moroa 😃 Kan nesten ikke tro at det skal bli virkelighet, men det blir det jo. De er godt i gang med sprengnings- og grunnarbeider, så virker som de er i rute.

  • Tanker
  • 40 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229