Så ut som en turist

Det er ikke ofte jeg har tid til å spasere rundt i Bergen by. Ikke tidlig på dagen ihvertfall. Følte meg nesten som en turist der jeg knipset i vei med mobilkameraet.

Bergen er en fin by. Bare så trist at de som bestemmer har klart å rasere et av de mest kjente attraksjonene Bergen hadde, nemlig det gode gamle Fisketorget. De har bygget en mathall like ved, og der holder fiskehandlerne til. Synes Mathallen er en stygg bygning og jeg fatter ikke hva de tenkte de som bestemte seg for å bygge den.

Ole Bulls plass. Midt i hjerte av byen.

Lille Lungegårsvannet eller Smålungeren. De er så nydelige disse japanske kirsebærtrærne synes jeg.

Jeg håper jeg får sove i kveld. Var jo så tidlig oppe og har sovet i dag i det hele tatt. Hentet nemlig Shakira og dro til foreldrene mine. Etterpå kjørte jeg Shakira hjem og så dro min mor og jeg til min søster. Var så lenge siden vi hadde sett lille Ø. Så dro jeg hjem.

I kveld kom savnet etter Thea for fullt igjen. Det blir visst aldri tomt for tårer... For én uke siden lå hun i fanget mitt, jeg klappet henne på magen slik hun likte så godt. Hun nøt det! Fikk flere susser av henne. Og nå er hun ikke her... Livet kan være hardt og brutalt.

  • Tanker
  • 190 visninger

Liker

Kommentarer

DanielHaddal
DanielHaddal,
Trist å høre om hunden Thea. Forstår godt at det er veldig smertefult. Ønsker deg det beste! Takk for fine bilder fra Bergen:) nouw.com/danielhaddal
vibeke
vibeke,
mariasinverden
mariasinverden,
Bergen er nydelig! Ingen tvil om det!
Dessverre så vil Bergen sentrum dø meir og meir ut - med bompengar, dårleg med parkeringar osv så reiser ikkje mennesker frå område rundt til Bergen lengre...
nouw.com/mariasinverden
vibeke
vibeke,
Du kan så si. Trist. nouw.com/vibeke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229