Så mye hat....

50 mennesker skutt og drept, over 50 skadet. Noen av dem kritisk skadet. Som en reaksjon mot hendelsen deles det bilder av mennesker som kysser. Jeg ser på denne reaksjonen som det vi opplevde etter 22. juli - nemlig alle rosene. Rose er jo symbolet for AP, og det er et symbol på kjærlighet.

I Nettavisens kommentarfelt virker det som at folk reagerer mer på bildene enn det som faktisk skjedde. Hvordan er det mulig?? Så mye hat og så mye uvitenhet. Fordommer jeg trodde vi var kvitt for lenge siden - de lever fremdeles i "beste" velgående. Dessverre. Her er noen av kommentarene:

"Homofili er absolutt kvalmt og uakseptabelt i min verden!"

"Det er helt greit at man er homofil ,men jeg forstår ikke alle disse demonstrasjonene de driver med .Det virker som de har tatt over hele verden ! Hvorfor? "

"Har de ikke annet å gjøre en å kysse, se til å komme seg på arbeid"

"Det er ikke rart at. Homofilene blir pedofiler. Dere som syns at det er greit. Håper at dere oplever det i familie deres. Det er ikke rart at det er så mye Aids i verden."

Jeg må si jeg blir kvalm av å se så mye dritt. Hva er folk laget av?? Hvordan er det mulig å ha slike meninger? Men - vi ser det jo igjen og igjen. Når asylmottak brennes ned. Folk applauderer og synes det er underholdende. Underholdende?? Det viser iallefall at vi fremdeles har en laaaaang vei å gå. 

Jeg blir så trist og lei meg når jeg leser slike kommentarer. Jeg kan liksom ikke forstå at noen kan være så onde. Men jeg er kanskje naiv? Heller naiv enn ond og dum!​

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229