Så kom vinteren til Bergen

Det er full snøstorm ute nå. Virkelig flott start på helgen. Jeg dro litt tidligere hjem fra jobb i håp om å slippe unna det verste, og det klarte jeg. Det hadde riktignok lagt seg litt snø i bakken opp, men ingenting i forhold til hvordan det er nå.

Slik er "utsikten" min nå - null sikt!

Det meldes om kaldere vær så kanskje denne snøen får ligge. Kommer solen frem i tillegg, kan det jo bli litt vinteridyll også her. For ungene håper jeg jo det.

Thea liker godt snø. Tror de fleste hunder gjør det, men er ikke alle som viser samme gleden. Jeg husker lille Sofie... en av de vi ikke fikk beholde så lenge. Hun elsket snøen! Kommer aldri glemme en gang vi var på hundeutstilling i Lillestrøm. Det hadde snødd mens vi var på utstilling, og da vi kom ut; hun ble ellevill! Hun dukket ned og opp av snøen som en kanin eller hva jeg skal sammenligne henne med, frem og tilbake. Hun var så liten, så hun forsvant jo nesten helt i den dype snøen. Vi måtte jo bare le.

Nå er det helg igjen og det er bare så deilig! Jeg har tatt på meg kosebuksen og sitter i sofaen, inntullet i et teppe. Godt å vite at jeg ikke skal ut med bilen igjen i kveld.

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Er så digg når det kommer snø som blir liggende 🤗 Var ikke mye sikt der nei, hehe!
Men godt du kom deg hjem før det værste la seg.
nouw.com/jgl
vibeke
vibeke,
Er fint når den får ligge 😊
nouw.com/vibeke
FruLea
FruLea,
Samme her hos oss også, full snøstorm og måkriblende jobber på spreng. Timmi er heller ikke fan av snøen, går kun ut på do for så å komme raskt inn igjen. Ønsker deg en god helg😊
nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
Blåser her, men har gitt seg med snøværet. God helg! 😊
nouw.com/vibeke
Marit,
Jonas, leonbergeren vår, var ellevill av begeistring i dag da det hadde snødd 5 cm. 😃 Men vi bor i Kristiansand og i morra er det sikkert regnet vekk igjen. Så den lykka varte ikke lenge. God helg til deg.
www.midlivskrise.blogg.no
vibeke
vibeke,
Er jo det vi er vant til også. Men nå er det meldt kaldt fremover, så vi får se. Håper nå Jonas får glede seg litt over snøen 😊 God helg!
nouw.com/vibeke
tonevinningland
tonevinningland,
Huff samme her i haugesund også 😟 liker det ikke huff
nouw.com/tonevinningland
vibeke
vibeke,
Virker som det har roet seg litt nå.
nouw.com/vibeke