Så glad jeg slipper å være redd!

Hadde jeg bodd på Risnes nå, ville jeg fulgt nøye med på værmeldingene og nærmest bedt om å få regn! Det å slippe å være redd for vannmangel, slippe å fryse når jeg sitter inne i stuen, slippe å være redd for å måtte spa ut bilen...det er bare så deilig! Det gjør så mye med humøret mitt. Kommer det så mye snø at bilen blir innesnødd, vel, da kan jeg jo bare ta bussen. Jeg er ikke like avhengig av bilen som jeg var på Risnes.

Denne kuldeperioden vi har nå minner meg så mye om den kalde vinteren for 7 år siden. Den vinteren da alt frøs. Og siden vi ikke hadde sol på Risnes (den forsvant i oktober og kom ikke tilbake før i mars), så ble det ekstra kaldt. Ikke kunne vi fyre heller pga at skorsteinen var kaputt. Vi snakket jo om det mye, at vi skulle rehabilitere den, men som alt annet kostet det penger. Varmepumpen fungerte til en viss grad, men når gradestokken sank til under 10 minusgrader, funket den dårlig.

Men jeg trenger ikke være redd lenger. Når jeg går på tur med vofsene på ettermiddagen/kvelden kan jeg kjenne glede ved å føle kulden "knipe" meg i kinnene. Er så deilig å kjenne lukten av kulde og den særegne lukten av peisfyring. Og så er det jo ekstra godt å komme inn da; tenne stearinlys, sette seg i sofaen med et pledd over og nyte en god kopp med noe varmt ☕

  • Diverse
  • 48 visninger

Liker

Kommentarer

helenenordvik
helenenordvik,
Hoff, er så lei av denne kulden.Jeg hater akkurat dette med vinteren=/nouw.com/helenenordvik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229