Rikstv og meg...

Fatter ikke hva det er med meg, Rikstv og tvkanaler. På Risnes hadde vi Rikstv og det funket sånn passe. Dårlige forhold (mye pga de høye fjellene), men merkelig nok fikk vi inn enda flere kanaler når det var møkkavær ute. Skulle jo tro det var omvendt. På slutten var det omtrent bare NRK-kanalene som funket, de andre var borte eller det var hakkete og umulig å se på.

På Melkeplassen får jeg inn alle kanaler - med unntak av NRK. Forstå det den som kan. Og her på Valle hadde jeg alle kanaler - også NRK - inntil noen timer siden. Da forsvant alt. De har visst hatt problemer i dette området idag i følge Rikstv, så håper det er ok igjen i morgen. Jeg tør ikke begynne å dra ut ledninger eller trykke på knapper jeg ikke vet hva er.

Så det ble ikke Kardashian på meg idag ;-) Eller Mord og mysterier... Litt kjedelig for sistnevnte serie er liksom blitt en slags sommerserie for meg.

Så hva har jeg gjort idag? Jo, sovet. Hehe. Ikke bare da, jeg har også støvsuget litt, vært en del ute med vofsene (solen kom frem innimellom), strikket og glodd mye på facebook. Men i kveld var jeg altså så dum å legge meg nedpå for øynene glippet igjen hele tiden. Og sovnet så godt. Jaja, jeg har ferie.

Det er merkelig hvor avhengig man blir av den tv'en. Jeg ser jo ikke på alltid, kan holde på med andre ting, men den står nå på i bakgrunnen. Nå når den ikke gjør det er det så stille. Hører bare den tunge pustingen til voffene som ligger lettere henslengt rundt meg og sover.

Liker

Kommentarer