Regn, hjemmekontor og vektoppdatering

I dag regner det trollkjerringer ute! Det er rene syndefloden og det regner uten stans. Da er det godt å kunne være inne, men må jo ut med Embla innimellom... Likevel - de turene blir korte og kjappe.

I dag har jeg jobbet hjemmefra. Det var nå litt rart, men samtidig merkelig vanlig. De månedene som er gått siden jeg hadde hjemmekontor sist, er som visket bort. Skal jobbe hjemmefra mandag også, men så blir det noen dager på jobb igjen. Det var heldigvis ingen nye smittede ved skolen i dag!

Tenkte jeg skulle gi dere en liten vektoppdatering. Siden forrige veiedag for to uker siden har jeg gått ned 0,8 kilo. Jeg har til sammen gått ned 9,7 kilo siden oppstarten for 15 uker siden. Denne uken har jeg unnet meg normale middager, dvs kylling og salat, men ellers har jeg holdt meg strengt til dietten. Én dag i uken får jeg lov til å spise litt snop og det hjelper meg i litt tyngre stunder. Sjokolade har jeg bevisst holdt meg unna, jeg vet at gir jeg etter der stimulerer det bare lysten på mer. Med knask er det litt annerledes. Det viktigste er likevel at jeg klarer å holde det til kun én dag og har jeg rester, kastes det. Det tallet jeg så i dag på vekten har jeg ikke sett siden jeg var på Haugland for 5 år siden.

Vil bare ønske dere alle en riktig god og koronafri helg!

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
👍🏻 Du har vært flink, og ned over 9 kg er veldig flott 😊 Jeg hørte det skulle bli veldig vått hos dere.... Håper der blir bedre i helgen 😊
nouw.com/veralynn