På farten

Heisann og god kveld! Jeg har vært på farten store deler av ettermiddagen. Min mor og jeg hentet lille Ø i barnehagen og det var en meget glad gutt som ventet på oss. Han visste at jeg skulle komme, men at mormor også kom var bonus :-) Han pratet i vei i bilen på vei hjem, var i strålende humør. Få minutter før vi var fremme, ble det stille. Gutten hadde sovnet ♡

Formen er forresten mye bedre! Var rimelig spent da jeg våknet, men heldigvis. Veldig glad for det. I morgen blir det derfor jobb.

Det nærmer seg bursdagen min ;-) Enda ett år eldre... Jeg klarer fremdeles ikke helt relatere meg til den alderen jeg er i, men ser jo de små grå formerer seg raskt nå, så det må jo stemme hahaha. Inni meg bor der en langt yngre person. Dagen er på mandag. Den skal feires på Sotra med middag og kake. Så blir det vel en liten «feiring» hos mine foreldre søndag. Skriver feiring i hermetegn for pleier nå ikke lage noe stor haloi ut av dagen. Lever fremdeles på overraskelsesfesten jeg fikk til 50-års dagen min - det var en svært koselig kveld med mange fine mennesker.

Liker

Kommentarer