Oppdatering på Thea

I dag var vi tidlig opp for å rekke timen hos dyrlegen. Men det gikk bra og vi var ute i såpass god tid at Thea fikk luftet seg litt der før vi gikk inn.

Thea er jo bare en engel å ha med seg! Null stress og dyrlegen fikk undersøke henne uten protester. Munnen så fin ut, men da legen trykket henne ett spesielt sted på ryggen, skrek hun til. Der var det tydelig vondt.

Det ble ikke tatt røntgen idag for å undersøke mer hva det i ryggen er, for dyrlegen ville vi skulle prøve med smertestillende og holde henne i ro i første omgang. Hun hadde nemlig god effekt av tabletten hun fikk av meg igår. Da ble hun plutselig seg selv igjen og spiste til og med! De tok også blodprøve og urinprøve. De viste ikke noe spesielt.

Så mest sannsynlig har hun fått seg en forstrekking evt en liten prolaps. Når jeg tenker meg om har jeg jo sett at hun har kult ryggen bittelite. Forstår også nå hvorfor hun har gått med halen nede enkelte ganger.

Er ihvertfall veldig glad jeg fikk time til henne, at jeg reagerte på at hun ikke var helt seg selv. Hadde vært ille om dette hadde forverret seg i påsken. Disse dyrene... de skjuler jo ofte smertene, så er ikke alltid godt å se det på de. Ikke kan de forklare hvor de har vondt heller. Men nå skal Ikke Thea ha mer vondt og forhåpentligvis vil hun bli helt seg selv igjen.

Tusen takk for lykkønskninger om god bedring til Thea! Jeg setter stor pris på det ❤️

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Ja noen ganger lønner det seg å være tidlig ute, hvis man har mistanke om at noe ikke er som det skal. Masse god bedring til Thea ❤️
nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,
Takk ❤️
nouw.com/vibeke
Helene
,
God bedring til Thea💞
vibeke
vibeke,
Takk ☺️❤️
nouw.com/vibeke
okergul
okergul,
Masse god bedring til Thea 🧡 Du var god som fanget det opp!
nouw.com/okergul
vibeke
vibeke,
Takk ❤️😊
nouw.com/vibeke
FruLea
FruLea,
Godt det ikke var noe alvorlig da da🥰
nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
Ja, heldigvis! ❤️
nouw.com/vibeke
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Masse god bedring til henne og hvor fin hun er😍
nouw.com/norsketankeridanmark
vibeke
vibeke,
KariMaritas
KariMaritas,
God bedring til henne💗
nouw.com/karimaritas
vibeke
vibeke,
Takk ☺️💕
nouw.com/vibeke