Nyttårsforsetter

Det er litt morsomt dette med nyttårsforsetter. De fleste pleier å ha noen mål for det nye året, men det holder jo sjelden særlig lenge. Før man har kommet til februar, er som regel noen mål allerede brutt.

Jeg skal likevel sette meg noen mål. Man skal jo aldri gi opp, eller? Det som er viktig er å sette seg små delmål. Man må ikke klare alt på en gang - da ryker det som oftest fort.

Jeg skal være snillere med meg selv i 2017. Det kan jeg være på mange måter, så starter i det små. Skal tenke mer over hva jeg putter i munnen. Skal heller ikke dømme meg selv så hardt. Man er overbærende med andre, men seg selv er man ofte ikke så nådig med.

Jeg skal selvsagt være snill også med andre, men kan godt lære meg å bruke ordet 'nei' litt oftere. Har en tendens til å være litt dumsnill og det får jeg lite igjen for. Å sette grenser er bare sunt. Blir jo en videreføring av det jeg har jobbet med i en del år nå.

Fortsetter jo ellers jobben med å utvikle meg selv. Det er forsåvidt ikke et nyttårsforsett for det er noe jeg jobber med kontinuerlig. Jeg vil utfordre meg selv enda mer, tråkke litt utenfor den velkjente komfortsonen. Skummelt ja, men helt nødvendig for å vokse.

Liker

Kommentarer