Noen tanker på 3. søndag i advent

Shakira er hentet, så nå er vi alene her, Embla og jeg. Er bestandig rart når Shakira er reist, men det blir tyngre og tyngre nettopp fordi vi aldri kan vite om det blir en neste gang. Ting kan snu så fort og jeg kjenner på den redselen.

Slik lå hun i går kveld, men tok ikke lange stunden før hun ville opp i min seng. Noe hun fikk selvsagt ;-) Kan jo ikke gjøre forskjell hehe.

I dag skal jeg til foreldrene mine igjen. Jeg var der i går også og hjalp til med handling. Fikk også kjøpt en gave som jeg hadde planlagt. Overhørte en dame som sa hun egentlig bare skulle kjøpe noe til krumkakejernet, men endte opp med full vogn. Haha. Ja, det er lett for. Det lyser jo «SALG» fra alle kanter. Ikke rart man blir fristet. Er ganske sikker på at man kan gjøre et vel så godt kjøp nå som på Black Friday. Spørsmålet er bare: trenger man alt man kjøper? Når det er fristelser rundt hvert hjørne, er det lett for at man ender opp med noe man strengt tatt ikke har behov for. Ene veskebutikken kunne lokke med opp mot 70% avslag og jeg ble fristet...i noen sekunder. Men trenger jeg ny veske? Jeg fikk jo tross alt en ny til jul i fjor... Hvor mange vesker har man egentlig behov for?

Jeg var så vidt innom Feel, men gikk fort ut igjen. Mye folk og stor trengsel.

Jeg har gjort en del ufornuftige kjøp de siste årene. Penger jeg i stedet kunne spart. Skal jeg ha ett nyttårsløfte i 2020, må det være å tenke meg grundigere om før jeg trykker på «legg i handlekurven». Noe har selvsagt vært fornuftig, men det meste totalt ufornuftig.

Jeg har en plan til neste år om å få panel på ene veggen i stuen. Dette må jeg spare til, så jeg SKAL bli flinkere til å unngå slike småkjøp. Små summer kan fort bli ganske store. Så jeg er litt stolt av meg selv at jeg klarte å la være å bruke penger i går på annet enn det som var planen. Det er en start.

Nå skal jeg straks avgårde. Kjenner hodepinen murre så får gardere meg og ta med litt medisin. I dag skal det nemlig vaskes og støvsuges. Det jeg egentlig skulle gjøre forrige helg.

Ønsker dere alle en fiiiin søndag!

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Kjempefint blogginnlegg til ettertanke 😊

Vil tro du merker at Shakira har dratt. Kjempegodt at Embla fikk komme opp i sengen. Vi prøver å være strenge med at kattene ikke får komme opp i sengen, men mannen min slipper en eller to av kattene inn på soverommet når han drar på jobb om morgenen, og da får de komme opp i sengen. Da er det kos som gjelder <3 <3 <3 😊

Prøver å ungå slike småkjøp, og det har vi blitt flinkere til i 2019.

Ønsker deg en kjempefin søndag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
tonevinningland
tonevinningland,
💞 enig med deg ang småkjøp som ikke er nødvendige. Jeg må også skjerpe meg på småkjøp for det blir fort penger av det i lengden.
nouw.com/tonevinningland