Nesten litt symbolsk

I går symboliserte været mye slik jeg følte meg; litt urolig, grå og trist. Jeg fikk tidlig vite at ene kollegaen min hadde testet negativt og det var flott, men det andre resultatet lot vente på seg. Og da fikk jo tankene løpe løpsk, for hva om??!

Så - sent i går kveld tikket det inn en gledesstrålende melding: «ikke påvist!!!» For en lettelse! Glad for at kollegaen min ikke er syk og veldig lettet for at jeg slipper å gå i karantene.

I dag var alt så mye lettere - også været.

Jeg kom aldri så langt i går at jeg fikk pyntet noe. Fikk ryddet litt da, men som vanlig når jeg rydder, blir alt verre før det blir bedre. I dag sveipet jeg raskt over med støvsugeren før jeg fikk besøk. Det var bestisen og min søster - vi skulle igjen ha en liten trening på å sette opp håret, samt prøve ut sminke. Neste helg er det alvor - da står bryllupet!

Nydeligste lillesøster

Jeg synes dette ble veldig bra. Det skal være litt mer høyde i fronten, men ellers blir det slik. Enkelt og mest mulig naturlig.

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,

Jeg forstår deg godt at det ble en tung dag i går, men kjempegodt å høre at du ikke har covid-19!

Så kjempefin du er på håret, og du var virkelig nydelig <3 😊 Dette kler deg godt 😊

Ønsker deg en kjempefin søndag <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene


nouw.com/nadixie
vibeke
vibeke,

Det er to kollegaer som måtte teste seg, og hadde de vært smittet, måtte jo jeg gått i karantene. Men heldigvis; det ble ikke slik! Er nok ikke meg på bildene, men min søster 🤣 Er hun som er bruden.

nouw.com/vibeke
Marthegulsvik
Marthegulsvik,

Uff er ingen god følelse og vente på svar på en slik prøve. Godt du slapp karantene og ikke minst at du ikke har Corona

nouw.com/marthegulsvik
vibeke
vibeke,

Godt å slippe å gå i karantene og gå glipp av min søsters bryllup!

nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,

Så godt at kollegaen din testet negativt, både for han/henne sin del men også for deg 🥰 Søsteren din er så søt, og både hår og sminke er perfekt for henne. Hun kommer til å bli en nydelig brud 😊

nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,

Takk 😘 det tror jeg også hun blir ❤️

nouw.com/vibeke
IP: 2a01:4f9:4a:2769::2