My back, my back

Jeg synes bittelitt synd på meg selv. Har for andre dag på rad vondt i korsryggen. Hadde store problemer hver gang jeg skulle snu meg i sengen i natt. Fant ikke stillingen og fikk følgelig ikke sove... I dag klarte jeg selvsagt å forsove meg, så alt gikk på halv åtte før jeg kom meg avgårde. Hadde avtale kl 10 på jobb, men jeg rakk nå det da.

Men altså; den hersens ryggen. Jeg har hatt dette før og tror det er hormonelt. For denne gangen har jeg hatt mensen lenger enn vanlig og har kjent på små stikninger i magen. Jaja! Noen plager skal man jo ha.

Håper bare det gir seg til ferien.

Det var godt å komme hjem til Embla i hvert fall - nå skal vi hvile oss litt. Jeg har begynt å høre på en ny lydbok og den virker utrolig spennende. Det er «Illvilje» av Jørn Lier Horst. Den ble nesten litt for spennende å høre på sent på kvelden, så kanskje det også var en grunn til at jeg ikke fikk sove?

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
God bedring med ryggen din <3 Hva bruker du for å høre på boka, Storytel eller noe annet? Jeg prøvde å høre litt på Isfolket mens jeg jobbet tidliere i dag, men klarte ikke å konsentrere om noen av delene så jeg ga opp.
nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,
Takk ❤️ Jeg bruker Storytel ja.
nouw.com/vibeke