Modne damer, dårlige hofter og båt

Det er ikke til å stikke under en stol at man etter hvert som årene går, blir litt mindre tøyelig og bøyelig i kroppen. Man får litt «ondter» her og der. Det man med største letthet klarte før, blir tyngre etter hvert som man modnes (jeg bruker med vilje ordet «modnes» - det høres litt bedre ut enn ordet «eldes» haha).

Det å komme seg i en båt for eksempel kan være en utfordring når hoftene er stive og kroppen ikke vil lystre. Det kan jo bli katastrofalt når man står med ett bein på land og det andre i båten… Eller når berget er så åleglatt at man nesten må rappellere ned for å få fotfeste. Vi er nok et syn der vi klamrer oss til alt vi kan klamre oss til, mens vi påkaller høyere makter etter hjelp. For ikke å snakke om når vi sitter godt plantet i båten og plutselig må snu eller flytte på oss… Det å løfte beina for så å svinge de rundt, er en handling så slitsom at man nesten hadde trengt et rehabiliteringopphold etterpå.

Jeg har dessverre ikke bildebevis på noe av dette, men vi har et vitne. Han lurte på om han skulle filme oss, men tror han fort fant ut at det ikke ville være så lurt.

Jaja, det går helst bra og vi har ikke hatt noen ulykker - ikke til nå i hvert fall. Slike situasjoner skaper ikke annet enn gode historier og mye latter :-)

Liker

Kommentarer