Min uke

Timene, dagene og ukene flyr av gårde. Det er fredag igjen og en deilig helg ligger foran oss. Jeg skal riktignok bruke deler av lørdagen til å vaske ut en leilighet, men det blir nok av tid til hvile også.

Uken har vært fin. Tirsdag og onsdag var jeg på jobb. Jeg har også tilbragt tid de siste ettermiddagene sammen med min lille nevø og det har vært veldig koselig. Det er så fint å ha en slik liten en i livet sitt og jeg ser utvikling hos ham for hver gang vi treffes. Han prater og spør om alt mulig. Er vitebegjærlig som barn flest. Jeg synes han er veldig våken og det er lite som går ham hus forbi. Han er en fin liten pjokk.

Det er vått og grått ute. Tidligere hang tåken tungt over fjellene, men den er nå borte. Frister likevel lite å gå ut, merker jeg. Tenker på de i nord der uværet «Frank» herjer. Over 7000 er strømløse, leser jeg. Også deler av Sør-Norge er rammet, mens vi her vest har heldigvis sluppet unna denne gangen. Med inntak av regnet da, men det er jo ikke nytt. Likevel; januar har vært en kald måned med mye vakkert vintervær. Nå er alt borte, det ligger kun små rester av is igjen enkelte steder.

God helg alle sammen!

Liker

Kommentarer