Man kan jo gå amok

Det var godt å se foreldrene mine igjen i dag etter nesten fire uker. Ble servert deilig middag og etterpå gikk min mor og jeg bort til senteret for å handle litt.

Jeg skulle blant annet ha meg nye sko og fant fort noen jeg likte godt. Så da er det i boks.

Ellers var vi innom Nille og Feel, og man kan jo altså gå amok i de butikkene. De har så mye fint! Gleder meg til det nærmer seg innflytting for da kommer jeg nok virkelig gå amok. I dag klarte jeg å nøye meg med å bare se.

Vel tilbake var det tid for kaffe og jeg fikk også en vaffel til. Det er lenge siden jeg har spist.

Vi skal snart reise hjem, Embla og jeg. Hun var forresten helt ellevill da hun forsto at vi skulle ut med bilen i dag. Det var ikke snakk om å tisse eller noe - neida, det var rett inn i bilen. Hun elsker å få være med.

Julegavetips ~ Feel ~

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Så kjempegodt for dere å treffe hverandre <3 <3 <3 😊 Høres kjempekoselig ut, og ser ut som du har hatt en kjempefin dag 😊 Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Marthegulsvik
Marthegulsvik,

Høres ut som du har hatt en flott dag 😊 så koselig at du fikk se igjen foreldrene dine

nouw.com/marthegulsvik
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg skjønner godt at det var godt å treffe foreldrene dine igjen 😊 Flotte lykter, alle sammen, men det var jo den til venstre jeg kunne ha tenkt meg. Det er lett å gå amok i slike butikker, snakker fra erfaring der.

nouw.com/veralynn
IP: 2a01:4f9:4a:2928::2