Liten tue kan virkelig velte stort lass

Én eneste liten maske feil - og alt blir feil! Strikking er virkelig for de tålmodige og jeg er ikke helt der.

Var godt i gang med mønsteret da jeg plutselig ikke fikk det til å stemme helt. Trodde jeg fant feilen og rekket opp halve omgangen. Men neida, da jeg hadde strikket videre og kom til samme stedet, var det fremdeles noe som ikke stemte. Så jeg måtte rekke opp hele tre omganger før jeg fant den virkelige feilen. Jeg håper i hvert fall at det nå vil stemme hele veien rundt.

Men jeg er ikke fornøyd. Mønsteret er fint, men det er for ujevnt strikket enkelte andre steder. Jeg ser liksom der jeg har strikket strammere og det irriterer. Det får bare være slik for orker ikke rekke alt det opp igjen. Det blir en genser med stor personlighet hehe.

Det har ellers vært en litt rævva dag i dag. Ikke noe spesiell grunn, det er bare en av de dagene som slår en i hodet av og til. Trøtt, tungt i hodet og i kroppen generelt. Har gjort litt i dag da, men det verste gjenstår; støvsugingen. Jeg skal ha meg en robotstøvsuger når jeg flytter, ingen tvil. Det er såååå kjedelig å støvsuge og vaske!

Og så har jeg bestilt meg kinamat via Foodora-appen. Jepp, det er virkelig en slik dag der man trenger litt kos. Den er her vel snart håper jeg.

Liker

Kommentarer