Life is beautiful...

...especially on Friday!
På slike dager som dette er jeg glad jeg ikke har dyr som må luftes. Det regnet altså trollkjerringer da jeg gikk fra jobb og jeg ble søkk våt bare på den korte veien til bilen.

Det ødelegger likevel ikke det faktum at det er fredag og helg. To deilige fridager er i vente. Jeg kan slippe å ha klokken på 07 og trenger heller ikke få panikk over at timene går uten at jeg får sove.

På søndag er det St. Hans-aften. Pleier dere gjøre noe spesielt da? Det er lenge siden jeg har feiret dagen med bål og pølser. Lurer derfor litt på om jeg skal ta en tur til Damsgård for å se tønnebålet, men får se været an.

Ønsker alle en riktig fin helg!

  • Diverse
  • 110 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Vi fikk jammen en skikkelig skur her til ettermiddagen, men stort sett har vi hatt varmt og fint i dag. Det er nok mange år siden jeg også feiret Midsommer, men hvis formen er der kan det være jeg rusler ned til Østensjøvannet hvor de mange ganger har diverse arrangementer, bål og artister.nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Jeg pleier ikke gjøre noe ut av Sankthans, har som regel alltid arbeidsdag når det er Sankthans hehe. Men i morgen, hvis det er fint vær, tenker jeg å kjøre på phototur 😉nouw.com/tonevinningland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229