Kos i skyggen

Ja, det har blitt skyggen for meg i dag. Der har jeg kost meg med et iskaldt glass cider og en krim. Den var så spennende - klarte nesten ikke legge den fra meg. Likblomsten av Anne Mette Hancock. Noen som har lest den? Det er tredje boken jeg har lest i løpet av ferien min.

Jeg har forresten vært mer inne enn ute. Selv skyggen ble i varmeste laget innimellom.

Nå nærmer tiden her på Valle seg slutten. Det som skulle være halvannen uke har blitt til tre. Det har bare vært så deilig med litt stueskifte, føle at jeg har vært bortreist i ferien min. Men jeg gleder meg til å komme hjem altså - håper jo det fortsatt blir noen fine dager slik at jeg kan nyte ettermiddagene og kveldene på terrassen min. Og selv om ferien min er over, betyr det jo ikke at sommeren er over. August kan by på mye fint.

Nå skal jeg kose meg med noen kanelboller. Jeg har hatt de i frysen lenge nå uten å ha rørt de, men i dag fikk jeg lyst på.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Hørtes ut som en spennende bok. Selv har jeg bestilt boka til Lucinda Riley som hete Engletreet, gleder meg til å få den boka. Jeg har også vært mye mer inne en ute i dag, blir skikkelug sliten i kroppen av varmen kjenner jeg. Men det har jo vært fint også da☺️nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
Tror jeg har lest den boken, men det går i surr. Har ihvertfall lest masse av henne. nouw.com/vibeke
tonevinningland
tonevinningland,
Så koselig med bok og kald drikke 😀nouw.com/tonevinningland
vibeke
vibeke,
Ja, vært en kosedag dette 🤗nouw.com/vibeke
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
God anbefaling 👌🌿nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229