Klarte å redde den!

Etter at jeg flyttet Fredsliljen ut i gangen, har den kommet seg enormt. Den så jo så ussel ut, bladene ble gule og hang. Jeg hadde jo hørt at man skulle vanne den når man så den hang med bladene og det gjorde jeg. Likefullt så den heller sørgelig ut.

Nå er bladene grønne og selv om den ikke hadde fått vann på to uker, hang den ikke. Håper jo det kommer blomster på den snart da.

Kjenner at det blir litt gøy med planter når man ser at man faktisk kan få de til.

Hortensiaen min har dessverre avgått ved døden. Der tror jeg det må et mirakel til om den skal stå opp igjen. Den har blitt stående for lenge i varmen uten vann. De andre blomstene i pottene ute blomstrer derimot så fint.

Til høsten vil jeg kjøpe et par sypresser - tenkte å ha de ved inngangspartiet. Er gøy å kunne pynte terrassen også vinterstid. Tenk så fint det vil bli til jul da!

Men nå skal jeg ikke snakke mer om hverken høst eller jul 🙈 Det ER fremdeles sommer 🤪 Det gjelder å leve i nuet. Jeg vet jeg har en tendens til å legge planer, tenke fremtid og glemme nåtid. Å gå på turer i fjellet eller skogen hjelper meg faktisk til å nyte tiden her og nå. Man er så tilstede da. Kanskje fordi man går og kjenner på alle «ondtene» haha.

  • Tanker
  • 118 visninger

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Jeg strever med å få di to orkideene mine friske igjen. Di sto for mye i vinduet da sola sto på som verst, så bladene er blitt skrukkete og litt gulgrønne. Så disse står nå på gulvet uten sol. Jeg tenker og å skaffe nye planter til høsten, tenkte da på litt store grønne planter😃☘️🌿nouw.com/frulea
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Jeg har ikke grønne fingre, blir derfor helt stolt når de ikke dør 🌿😳🙈nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229