Hva jeg har i vesken

Min gode bloggvenninne @tonevinningland har et innlegg i dag om hva hun har i vesken sin. Jeg ble litt inspirert og tenkte jeg kunne vise hva jeg har i min veske.

Jeg må jo le for i min veske råder det fullstendig kaos. Alltid beredt, eller hva sier dere? Vesken inneholder alt fra tamponger til skitne sokker...uff 🙈Jeg gremmes.

Dette er bare typisk meg. Stapper alt mulig oppi og så er det komplett umulig å finne noe igjen. Nå har jeg en liten veske, men det var verre da jeg dro rundt med den ene store vesken jeg har.

Jeg er egentlig ikke noe veskemenneske. Men liker denne sorte som jeg også kan ha på ryggen. Bryr meg lite om merker og har i grunnen ikke noe peiling på merker heller. Det gjelder det meste. Husker ennå en episode fra da jeg var på rehabilitering på Haugland. Jeg skulle dra til Førde med noen venner og hun ene hadde Tesla, som vi kjørte i. Jo, det var en flott bil og jeg var imponert over all elektronikken, men ellers hadde jeg ikke peiling. Dere husker kanskje at jeg er blond når det gjelder bil? 😉 Men det var tydelig at dette var en bil som imponerte de andre på senteret.

  • Diverse
  • 154 visninger

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Dette var litt mer som meg, særlig antallet kulepenner, hehe. Jeg er ikke glad i å bruke veske, men det må til inn i mellom. Helst liker jeg å ikke ha noe å drasse på, evt tursekken, men den egner seg liksom ikke når jeg er er pyntet til fest, f.eks. Gøy å se hva folk har i veskene sine, er som en mini-personlighetstest. 😊 nouw.com/siljekjenslevar
vibeke
vibeke,
😂😂 og jeg leter ALLTID etter kulepenner 🤪nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,
Hehe, det der minner helt klart om min veske, for der er det bare rot og kaos også. Leste Tone sitt innlegg tidligere i dag, og hennes veske er helt klart mer ryddig og ordnet enn min. Jeg er heller ikke veskemenneske, og bruker ofte sekk for å spare skuldrene mine 😊nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229