Helgen gikk alt for fort!

Så var nok et opphold på Losna over. Vi har hatt noen utrolig fine dager selv om det var mye vær de siste dagene. Vi fikk likevel gjort det vi ønsket - med unntak av bål i fjæren da. Men det kommer flere anledninger.

For å komme til Losna må man ta båt for det er ingen veiforbindelse. Fergen fra Rutledal kjører innom Losna dersom noen skal dit, men for oss ville det blitt for langt å gå. Vi hadde tross alt fire hunder + masse annet å bære på. Vi gikk derfor av ved Krakhella. Der lå nemlig båten som skulle få oss over.

Først måtte vi jo få den på vannet og det var et styr. Tungt og glatt, og en haug med knott som overfalt oss. Etterpå var det å få alle tingene ombord, så hundene og tilslutt oss selv. Heldigvis var været fint og sjøen lå speilblank.

Selve huset ligger i Øvre Losnedalen, ca 600-700 meter å gå opp fra sjøen.

Dette er en naturperle av de sjeldne. Flere ganger for dagen kommer villsauene forbi, og ene morgenen sto jeg i soveromsvinduet i 2.etasjen og filmet mens de hadde årsmøte i saueforeningen haha. Da sto de rett utenfor!

Den dagen vi kom var det som sagt nydelig vær så vi bestemte oss for å dra ut og fiske. Sjøen lå så blank og fin, men det kan snu fort. Og det gjorde det! Vi hadde vel vært ute i 30-40 minutter, så snudde vinden og den tidligere speilblanke sjøen forvandlet seg på 1-2-3. For å si det sånn; det kilte godt i magen på veien inn igjen.
Fredagen var vi jo på langtur. Lørdag var det et forferdelig vær - da styrtregnet det og blåste kraftig. Vi måtte faktisk ned og få båten på land.
Vi hadde aldri kunnet reist den dagen om vi skulle det. Det er værhardt her og det skal heller ikke mye vind til før det tar godt på sjøen.
Haha, her sitter jeg inne i et vedskjul og blogger med vakre Maia ved min side :-)
  • 146 visninger

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Fantastisk flotte bilder fra mitt kjære Sogn og Fjordane (heter jo snart ikke det lenger...), ser helt magisk ut på den øya, heldig du er som kan dra dit og virkelig kjenne naturen på kroppen. <3 nouw.com/siljekjenslevar
vibeke
vibeke,
Det finnes bare ett ord: fantastisk!! 😘nouw.com/vibeke
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Så flott det er der! Men skjønner godt at det ikke går å komme over med båten i slikt vær.
Rutledal...Har minne derfra. Var på ferie på de kanter for mange år siden, vi kjørte med campingvogn for første gang, og kjørte feil. Da havnet vi i Rutledal. 😀
Fikk snudd til slutt til tross for trange og smale veier. Har aldrig glemt det navnet 😉
nouw.com/hverdagenformeg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229