Har lært masse

I dag er siste dagen på den ekstreme kuren jeg har gått på de siste 4 ukene. Skjønt; ekstrem og ekstrem. Jo, det kan vel virke ekstremt for noen å faste, men fasten var frivillig. Jeg valgte en løsning midt i mellom; fastet frokost, men valgte å spise lunsj. Unntaket var i helgene da jeg noen ganger fastet til begge de måltidene. Maten har jo vært vanlig sunn kost, ingenting ekstremt med den.

Jeg har lært mye gjennom disse ukene, om matlaging og ikke minst om meg selv. Jeg har lært at det faktisk går an å lage sunne, gode middager kjapt. Og det trenger ikke være dyrt heller. På Rema kan du faktisk få tak i svinestrimler eller kyllingfilet til en rimelig penge, og da har du til 4 middager. Så kjøper man grønnsaker utenom.

Siste uken fulgte jeg ikke dietten til punkt og prikke, nettopp fordi enkelte matvarer var dyre og noe likte jeg rett og slett ikke. Men jeg har likevel valgt matvarer jeg kunne spise og kombinert det med masse grønnsaker. Nå bygger jeg videre på det og lager egne vrier.

Det jeg har lært om meg selv er at jeg faktisk ikke er så dum på kjøkkenet som jeg har innbilt meg 😉 Mesterkokk blir jeg neppe, men dog; det går faktisk an å spise det jeg lager og det kan smake godt.

Jeg har også lært at jeg kan hvis jeg vil. Jeg har mer stahet inni meg enn jeg trodde. Den første uken var jeg fryktelig sulten. Det kunne lett gått skeis da, men jeg holdt ut. Så har det vært noen dager med ekstremt sug. Jeg kom meg gjennom de også. Jeg unte meg noen nøtter fredagskvelden. Da var jeg syk og trengte noe med smak.

Det har jeg ikke dårlig samvittighet over.

Jeg er stolt av meg selv. Nå fortsetter jeg det sunne kostholdet og så har jeg lyst etterhvert å trene litt igjen. Lurer litt på å løpe på banen nedenfor mine foreldre. Neste helg har jeg sagt for da er jeg nok 100% frisk igjen.

Så hei på meg videre! Jeg er så bestemt på at dette skal jeg klare denne gangen.

Liker

Kommentarer

Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229